Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Co Stompé boeken

Co Stompé boeken

Co Stompé boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Co Stompé of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Co Stompé is zonder enige twijfel één van de populairste darters van Europa. In januari 2000 bereikt de tot op dat moment vrij onbekende Co Stompé een mijlpaal. Voor het eerst in zijn loopbaan haalt hij de halve finale van de Embassy, het meest prestigieuze dartstoernooi ter wereld. Inmiddels is de voormalige trambestuurder uit Amsterdam full time darter.

Co Stompé is te boeken voor workshops. U kunt uw seminar, (bedrijfs-) feest of teambuilding event leuker en aantrekkelijker maken door Co in te schakelen. Een unieke kans om uw klanten, collega’s of gasten te verrassen. Samen met Co’s vaste mastercaller, Jacques ‘180’ Nieuwlaat, wordt elk evenement onvergetelijk.

Co Stompé is ervaren in dit soort arrangementen en weet bij ieder soort publiek de juiste snaar te raken. Tussen de bedrijven door manifesteert Co zich als een gangmaker. Hij is altijd in voor een grap of een leuke opmerking en heeft daarom de lachers op zijn hand. Het maakt van Co Stompé een graag geziene gast, die nooit zijn fans in de steek zal laten, en altijd voor iedereen een woordje over heeft.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button