Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Co Adriaanse boeken

Co Adriaanse boeken

Co Adriaanse boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Co Adriaanse of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Geen blad voor de mond, recht door zee, hard, innovatief, gedurfd, aanvallend en controversieel. Het is allemaal van toepassing op de eigenzinnige Co Adriaanse.

De oud-voetballer van onder andere De Volewijckers en FC Utrecht begon zijn trainerscarrière bij de Zilvermeeuwen. Hij introduceerde bij PEC Zwolle en ADO Den Haag een super aanvallende variant die ‘De Kerstboom’ werd genoemd. Met Willem II behaalde hij de tweede plaats in de Nederlandse competitie en kwalificeerde zich zo voor Champions League-voetbal.

Zijn kwaliteiten om een hecht team te creëren werd ook in Amsterdam onderkend. Co Adriaanse ging als hoofdcoach bij Ajax aan de slag. Ondanks goede resultaten vertrok Co al snel naar AZ, waar hij met Dirk Scheringa in alle rust aan het team kon werken. AZ behaalde tegen alle verwachtingen in de halve finale van de UEFA Cup en maakte zoveel faam dat clubs uit binnen- en buitenland Co Adriaanse graag wilden hebben.

Het was algemeen bekend dat Co Adriaanse de ambitie had om bij een grote Europese club te werken. Toen het Portugese FC Porto, winnaar van de Champions League in 2004, hem polste hoefde hij niet lang na te denken over de overstap. Zijn eerste seizoen als coach van FC Porto was een zeer succesvolle. Hij won zowel het Portugese kampioenschap als de Portugese beker. Voor deze prestaties werd hij uitgeroepen tot Trainer van het Jaar in Portugal.

Na zijn vertrek uit Portugal coachte hij in Oekraïne, Qatar en Oostenrijk. In 2011 kwam Co Adriaanse terug naar Nederland om FC Twente te coachen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button