Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cloudy Juice boeken

Cloudy Juice boeken

Cloudy Juice boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cloudy Juice of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cloudy Juice

Cloudy Juice is een dance-band met ruime podiumervaring. De muzikanten hebben hun muzikale opvattingen samengebald in een dampende mix van soul, disco, (Nederlandstalige) popmuziek, swingende dance-classics en stevige funk.

Cloudy Juice is in 2000 opgericht

met als doel een ‘kwaliteitsband’ te worden die in staat zou zijn om op een professioneel niveau bij uiteenlopende soorten feesten de muziek te verzorgen. Intussen heeft Cloudy Juice op allerlei locaties en voor verschillende gelegenheden succesvol opgetreden: bij bedrijfs-, personeels- en studentenfeesten, op festivals en op bruiloften.

En met de jonge bezetting

is de uitstraling van Cloudy Juice zoals deze vandaag de dag behoort te zijn. Dynamisch en met lef. Van lef mag zeker gesproken worden als het gaat om de drumpartij. Deze wordt verzorgd door goed ogende Emilie. Zij staat haar ‘mannetje’ in elk nummer.

Een greep uit het repertoire:

Ain’t nobody, Baby love, Back in love, Best of my love, Blame it on the boogie, Carwash, Celebration, Crying @ the discoteque, Dance across the floor, Dancing in the street, Disco inferno, Ease on down, Easy lover, Fame, Fire, Happiness, I want you back ,I wish ,I would stay, I’m so excited, Ik kan het niet alleen, Lady Marmelade, Last Dance e.v.a.

Cloudy Juice bestaat uit 3 dames en 5 heren

die met hun zeer gevarieerde, populaire repertoire en flitsende performance, in no-time van hun publiek een swingende massa weten te maken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button