Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Claudia van der Wilt boeken

Claudia van der Wilt boeken

Claudia van der Wilt boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Claudia van der Wilt of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Claudia van der Wilt is een fantastische zangeres. Haar schitterende stem en prachtige verschijning zorgen voor een verpletterend optreden; een lust voor oor en oog! Haar veelzijdige, herkenbare repertoire -variërend van mooie ballads tot swingende Top 40- maken direct een topsfeer op uw feest of evenement. Een combinatie van humoristische animatie en perfecte zang: Dát is de beste omschrijving voor de act van Claudia.

Stagiaire Toos

Met haar zaal-act “Stagiaire Toos” zal zij zich 10 à 15 minuten tussen uw gasten mengen. Als de onhandige, eerstejaars horecastudente “Toos” zal zij uw gasten proberen zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar… tevergeefs! Want het opnemen van de drankjes wil nogal wat problemen opleveren (“welk drankje is nou van wie?!?”) en haar rare capriolen maken dat uw gasten snel genoeg doorhebben dat Toos niet in de wieg is gelegd voor het werk in de horeca… Als het allemaal op een gegeven moment echt in de soep dreigt te lopen en tot overmaat van ramp ook nog eens haar volle dienblad op de grond klettert, staat zij plotsklaps midden in de spotlights…. Ze grijpt haar kans om het podium te bestijgen, de microfoon ter hand te nemen en het publiek toe te spreken; Ze vindt dat ze het publiek toch wel enige verantwoording verschuldigd is.

Na kort haar levensverhaal te hebben verteld en te hebben uitgelegd dat ze helemáál niet in de horeca wil, maar een ster wil worden, vindt er een vliegensvlugge metamorfose plaats en staat er een ware diva op het podium. Dit is wanneer haar 1×30 minuten durende podiumact zal aanvangen. Uw gasten weten het op dat moment zeker: “A Star Is Born”.

Claudia’s act bestaat uit een zaal-act, een spectaculaire metamorfose en 1×30 minuten podiumsensatie.

Claudia & Company

De act kan worden uitgebreid met 2 professionele danseressen, die met hun sterke choreografieën, spectaculaire uitstraling en verrassende kledingchangementen een extra dimensie aan het geheel geven. Claudia zingt o.a. dance classics als: This is my life, Lady Marmelade, Relight my fire, Hot Shot, Think en I’m so excited.

Op speciaal verzoek kan Claudia een tekst in haar repertoire aanpassen aan bijvoorbeeld een jubilaris, bruidegom om zodoende deze persoon eens extra in de spotlights te zetten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button