Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cindy de Koning boeken

Cindy de Koning boeken

Cindy de Koning boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cindy de Koning of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cindy de Koning is programmamaker bij Omroep Brabant. Ze is iedere werkdag ’s ochtends te beluisteren tussen 09.00 en 12.00 uur in het programma ‘De Koning te Rijk’. Een ‘feel good’ programma met gasten uit de muziek en showwereld en veel lekkere muziek. Mensen een goede dag bezorgen is wat ze graag doet. Verder presenteerde ze diverse televisieprogramma’s bij deze omroep en werkte voor verschillende stations. Ook is ze veel in het land te zien als presetator van diverse evenementen en leent ze haar stem voor bedrijfsfilms, voice-overs en commercials.

Cindy werd in de hete zomer van 1973 geboren

in Diepenveen. Omdat haar vader een baan had aangenomen bij DAF, verhuisde het gezin naar Geldrop. Samen met haar broer Goof begon ze al op jonge leeftijd een eigen krantje (voor de straat), had ze een eigen persbureautje (dat nieuws bracht uit de straat) en een eigen radiostation(netje). Radio 2000 was te ontvangen in de hele straat en het station beschikte over maar liefst zes singletjes.

Op haar dertiende

draaide ze bij de ziekenomroep Eindhoven verzoekplaatjes. Daarna werkte ze bij diverse lokale zender.Na diverse opleidingen (tuinbouwschool, mode en kleding opleiding en de HEAO Communicatie, vond ze haar draai helemaal op de opleiding Journalistiek in Tilburg.

Tijdens haar studie journalistiek

begon Cindy als presentator van ‘Lekker geen Wekker’ bij Omroep Brabant. Ook werkte ze nog bij de Vara en NOS radio. Inmiddels behoort Cindy tot de bekende gezichten van Omroep Brabant. Na vele programma’s te hebben gemaakt waaronder het theaterprogramma ‘Volle Bak’ en het middagprogramma De Koning Te Rijk, heeft ze nu haar plek gevonden in de ochtend. Iedere werkdag is ze te beluisteren tussen 9.00 en 12.00 uur in het programma ‘De Koning te Rijk’. Cindy ‘schuift’ haar eigen uitzending ook zelf. Iets wat slechts weinig vrouwen in Nederland kunnen. Ook is ze in de provincie te vinden als presentator van festivals en seminars.

Cindy is ook te zien bij Omroep Brabant tv. ze gaat presenteert daar Brabant Nieuws.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button