Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Christophe Haddad boeken

Christophe Haddad boeken

Christophe Haddad boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Christophe Haddad of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Christophe Haddad is een Belgische acteur, die al vanaf zijn zesde acteert. Hij is van Libanese afkomst. Zijn carrière begon met een rol in de musical ‘Sneeuwwitje’. Al verschillende malen had Christophe in Nederland opgetreden in diverse musicals, maar de musical Titanic, waar hij in 2002 in meespeelde, was zijn eerste musicalproductie van een Nederlandse producent.

Na deze musical kreeg hij in 2003 een rol in de musical ‘De 3 musketiers’. In België heeft hij ook in een paar televisieseries en musicals meegespeeld. In 2007 deed hij mee met de dansshow Dancing with the Stars van de Nederlandse televisiezender RTL 4 en danste hij onder begeleiding van Ilse Lans. Uiteindelijk verloor hij in de finale van deze show van weervrouw Helga van Leur.

Vanaf 2003 tot 2009 speelde Christophe Haddad de rol van Nick Sanders in de Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Christophe verliet naar eigen zeggen de serie om zijn dromen na te jagen en een acteeropleiding te volgen aan het Lee Strasberg Theatre and Film Institute in New York.

In 2011 keerde Christophe Haddad voor korte tijd weer terug in GTST. Daarna had hij een hoofdrol als Frederico in de VTM-telenovela Ella. Ook heeft hij een vaste bijrol in Zone Stad.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button