Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Christian Farla boeken

Christian Farla boeken

Christian Farla boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Christian Farla of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Trendy en glamorous, zo kan het onnavolgbare illusionistenduo Christian Farla & Bianca het best worden omschreven. Ze hebben hun naam in het showbizzvak inmiddels gevestigd en behoren tot de absolute wereldtop.

Christian Farla boeken voor een evenement

Christian Farla is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Christian Farla

Christian Farla & Bianca bereikten met ruim 2000 shows in The DinnerShow Of The Centuries in Studio 21 en De Wonderlijke Efteling Show een razend enthousiast miljoenenpubliek. In 2005 stonden ze op uitnodiging van het wereldberoemde illusionistenduo Siegfried & Roy in Las Vegas. De bekendste illusionisten ter wereld hebben Christian Farla’s illusie ‘The Switch’ genomineerd als Worlds Best Illusion.

Master of illusions

Talloze nationale en internationale TV-optredens en prestigieuze prijzen onderstrepen het geweldige talent van Christian Farla en zijn team. Zo wonnen ze (drie keer!) het Nederlands Kampioen Stage Magicians, Themepark Magician Of The Year, The Grand Prix Henk Vermeijden Troffee en de Big E Award voor de beste attractiepark-show ter wereld.

Illusieshow

De ca. 25 minuten durende illusieshow kan op aanvraag worden uitgebreid met unieke illusies, die het bewuste evenement een persoonlijk karakter geven. De originele F1 Ferrari van Michael Schumacher op uw evenement tevoorschijn halen compleet met pitstop en pitspoezen! Bij de ‘Drill of Death’ wordt Christian Farla doorboord en vervolgens 4 meter de lucht in getild! Verder zijn er ‘The Fire Table’, een spectaculaire openingsact waarbij het vuur op de tafel verdwijnt en Christian Farla verschijnt en de ‘Death Saw Escape’, een adembenemende ontsnapping waarbij Christian Farla oplost in het niets om plotseling tussen het publiek weer op te duiken.

Creatieve en uitdagende illusies

Of het nu gaat om een spectaculaire openingsact of een compleet avondvullende Las Vegas stijl theatershow met verweving van bedrijfslogo’s en verschijnende directeuren, Illusionist Christian Farla gaat geen uitdaging uit de weg!

Christian Farla Illusions bedenkt, ontwikkelt en realiseert illusies van concept tot realiteit. Voor The Dinnershow Of The Centuries realiseerden zij de ‘Million Dollar Illusion’, waarbij het dertig koppige Holland Show Ballet op wonderbaarlijke wijze tevoorschijn kwam. Maar ook lieten zij al eens 42! vrachtwagens verschijnen…

Enkele quotes van vooraanstaande illusionisten:

Siegfried: “Outstanding show, outstanding talent”…

David Copperfield : “This guy is mind blowing magic”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button