Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Christa Meuleman boeken

Christa Meuleman boeken

Christa Meuleman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Christa Meuleman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Christa Meuleman (1981) wordt geboren te Limmen. Na haar middelbare opleiding, volgt ze in 2001 een HBO-studie Commerciële Economie aan de HES te Amsterdam.

Christa behaalt met succes haar diploma in 2005. In datzelfde jaar besluit ze zich tevens te gaan oriënteren op acteren en meldt ze zich aan op de Trap.

Christa is ook als model werkzaam en ze wordt voor diverse campagnes gevraagd, waaronder modeshoots voor de Telegraaf, Henna Plus en Lancome. In 2006 werkt Christa mee aan Real Axe Babes 2006 in Miami, waardoor ze op TMF te zien is en een plaatsje krijgt op de Real Axe Babes 2006-kalender. In mei 2007 siert Christa de cover van de FHM.

In oktober 2005 wordt Christa gevraagd om de presentatie te verzorgen van GameRush, waar ze tot op heden toe wekelijks te zien is. Buiten deze afleveringen duikt Christa ook op in korte films van GameRush. Verder bezocht ze voor opnames van Gamerush ondermeer beurzen in Tokio, LA, Leipzig en San Diego.

Christa is als actrice te zien in commercials van o.a. MTV, KPN, de Vakantie expert en Agis en speelt ze met enige regelmaat een gastrol in ONM. Christa’s focus ligt voornamelijk bij het presenteren. Zij blijft zich echter op zowel presentatie als acteervlak ontwikkelen en staat open voor leuke uitdagingen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button