Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Chris Zegers boeken

Chris Zegers boeken

Chris Zegers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chris Zegers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De liefde voor reizen zorgt ervoor dat Chris Zegers sinds 2001 op de meest uiteenlopende plekken op aarde reportages maakt voor reisprogramma’s. Hij is regelmatig op pad voor onder andere het BNN programma 3 Op Reis.

Chris Zegers boeken voor een evenement

Chris Zegers is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Chris Zegers

Chris Zegers studeerde Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn afstuderen vertrok hij naar Singapore, waar hij een jaar woonde en werkte als junior management consultant.

Zijn eerste rol op TV kreeg hij in de VARA serie ‘Oppassen’. Daarna speelde hij twee jaar in de serie Onderweg Naar Morgen en was hij ook te zien in de populaire serie All Stars. In de tussentijd was Chris in contact gekomen met een aantal muzikanten met wie hij rond het millennium een band vormde en een album opnam. Sinds 2004 speelt Chris in de rockband The Hudson Five.

Chris Zegers als acteur

In 2003 had Chris Zegers een hoofdrol in de succesvolle Nederlandse film ‘Liever Verliefd’. In de jaren daarop was hij te zien in de NCRV dramaserie ‘Hartslag’ en de Net 5 dramaserie ‘Meiden van de Wit’. Hij speelde ook in de Amerikaanse film ‘Shaka Zulu’, naast Grace Jones, Omar Shariff en James Fox.

In 2005 was er de rol van schippersknecht Tjeerd in de film ‘De Kameleon 2’, het succesvolle vervolg op het recordbrekende eerste deel. Hierna volgden de rol van arts Chirurgijn in de film ‘ De Scheepsjongens van Bontekoe’ (2008) en een hoofdrol in ‘De Hel van ’63’, die in 2010 in de bioscopen draaide. Op het Nederlands Filmfestival 2011 was de première van de aangrijpende film ‘Lotus’, waarin Chris een gehandicapte man speelt. De film sleepte tweee Gouden Kalf nominaties in de wacht. In 2012 speelde Chris in de BNN-serie ‘Van God Los’.

Muzikale samenwerkingen

Op muzikaal gebied speelde Chris met het klassieke Noord Nederlands Orkest de theatertournee ‘Symphonic Echoes of Pink Floyd’. Voor deze twee uur durende voorstelling werd de muziek van de legendarische band Pink Floyd klassiek gearrangeerd en gespeeld. De succesvolle samenwerking leidde tot een nieuwe tournee in 2011 en 2012, waarvoor het repertoire van de Beatles klassiek werd bewerkt. In 2013 speelde Chris nogmaals met het orkest tijdens het klassiek muziekfestival ‘City Proms’. In 2012 maakte Chris voor BNN het muziekprogramma ‘Hit the Road’, waarin hij met een muzikant in de muziekcultuur van andere landen duikt.

Dakar Rally

In 2011 ging een oude droom in vervulling: De Dakar Rally. De avontuurlijke Chris Zegers sloot de zwaarste rally ter wereld in een racetruck af met een 20e plaats.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Chris Zegers inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button