Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Chris de Roo boeken

Chris de Roo boeken

Chris de Roo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chris de Roo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chris de Roo is een echte aanrader voor elk evenement en feest waar kwaliteit en gezelligheid het motto is. Deze sympathieke all-round zanger uit Emmen maakt van elke gelegenheid een feest. Niet voor niets is deze uit Drenthe afkomstige topper de opvolger van Rene Froger in Cafe Bolle Jan in Amsterdam waar Chris de Roo elke week op het beroemdste feestpodiumpje van Nederland staat.

De doorgewinterde zanger Chris de Roo is geboren in Emmen. Al snel bleek dat Chris de Roo een groot zangtalent was. Tijdens de vele talenten jachten in het land waren de reacties altijd overweldigend. Chris de Roo deed er flink wat ervaring mee op en wist bovendien veel van de talentenjachten winnend af te sluiten.

Chris de Roo voelt zich op het podium als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. In het jaar 2000 en 2001 verschijnt Chris de Roo op televisie. Chris de Roo treedt op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar Chris de Roo een indrukwekkende Rene Froger weet neer te zetten.

Talloze optredens volgen. Zo trad Chris de Roo op in een bomvolle Gooiland samen met bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-play en vele anderen. Tevens werd Chris de Roo gevraagd om opnieuw met talloze andere artiesten op te treden op het museumplein in Amsterdam voor maar liefst 50.000 dolenthousiaste mensen. Chris de Roo is geliefd bij het grote publiek. Zijn fantastische single “Als ik er morgen niet meer ben” bezorgd Chris de Roo behoorlijk veel bekendheid en komt zelfs binnen in de Mega top 100 op 62 niet lang daarna volgt er een nieuwe single “Grote Vriend” ook deze komt binnen in de mega top 100 en zo is Chris de Roo een reizende ster.

Vooral omdat Chris de Roo al een aantal keren op televisie was te zien bij o.a “Show van Nederland” op SBS 6, “Nederlandse hitparade” op NET 5 en “Lijn 4” op RTL 4 met Willibrord Frequin.

Een heleboel artiesten dromen ervan om ooit in AHOY te mogen optreden. Voor Chris de Roo werd die droom werkelijkheid toen hij in 2003 op mocht treden tijdens de Nacht van Oranje in een uitverkocht AHOY. Een ware belevenis tussen de toppers van het Nederlandse lied. Chris de Roo deed mee aan het programma 1000 Sterren Stralen en behaalde zelfs de finale.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button