Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Chris Bauer boeken

Chris Bauer boeken

Chris Bauer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chris Bauer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chris Bauer is de oudste zoon van Frans Bauer en heeft zich inmiddels ontpopt tot een veelbelovende artiest. Met zijn debuutsingle ‘Vlinders’ zet hij zijn eerste stap in de voetsporen van zijn bekende vader. Chris kiest daarbij bewust voor Nederlandstalige muziek met een eigentijdse popsound.

Chris Bauer boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Chris Bauer zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Chris Bauer

In de populaire docusoap ‘De Bauers’ van zijn ouders had Chris Bauer als 3-jarige al een bescheiden rol. Tegenwoordig staat hij volledig in de schijnwerpers en treedt hij op door het hele land.

Naast zijn nieuwe hit ‘Vlinders’ brengt Chris ook een selectie feestelijke covers van zijn favoriete artiesten ten gehore. Samen met zijn broer Frans Bauer Jr., die als DJ het podium deelt, zorgen ze voor een groot feest der herkenning. Het duo is niet alleen razend populair op sociale media, maar nu ook live te bewonderen op het podium.

Feestelijke live optredens

In de hitserie ‘De Bauers – 20 jaar later’ veroverden de broers de harten van miljoenen kijkers. Waar ze in de eerste serie nog een bijrol speelden, staan ze nu zelf volop in de belangstelling. Hun charisma en talent worden overal gewaardeerd, en hun live optredens staan garant voor volop feest!

Met Chris Bauer op het podium ben je verzekerd van een onvergetelijk feest. Laat je verrassen door zijn positieve energie, veelzijdigheid en vooral zijn muzikale talent.

Chris Bauer – Vlinders. De debuutsingle van Chris Bauer kun je beluisteren via YouTube en diverse bekende streamingdiensten.

Chris Bauer boeken
Chris Bauer boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button