Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Chris Andrews boeken

Chris Andrews boeken

Chris Andrews boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chris Andrews of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chris Andrews, geboren op 15 oktober 1942 in Londen, start zijn legendarische carriere op 15 jarige leeftijd.

In 1961 volgen de eerste shows in de Hamburger Starclub, de club waar the Beatles op het zelfde moment hun eerste sporen verdienen.

Met zijn band CHRIS RAVELL & THE RANGERS viert hij ook zijn grammofoonplaten – debuut.

Zijn succesvolle loopbaan als songwriter begint met Adam Faith en de hit “THE FIRST TIME”. Naast hits voor Adam, schrijft hij ook hits voor Mac226 & SANDIE SHAW: o.a.: “LONG LIVE LOVE”, “GIRL DON’T COME”, en “TOMORROW”.

In 1965 schrijft hij voor Sandie Shaw een nieuwe song. Zij wijst het nummer af en Chris gaat op eigen kosten met het nummer de studio in. Het nummer “YESTERDAY MAN” wordt een wereldhit. Chris verkoopt meer dan 10 miljoen exemplaren van zijn hit en op dit moment moeten het er meer dan 100 miljoen zijn.

Na het uiterst succesvolle debuut schrijft Chris de opvolger “TO WHOM IT CONCERNS” Het volgende hitfeit van de zanger – schrijver komt in 1969 met “PRETTY BELINDA”. Daarna volgt “CAROLE OKAY”.

Met het begin van de golden oldie revival, aan het eind van de 80-er jaren, komt Chris Anders terug op de bühne, terug in televisieprogramma’s, terug bij festivals en grote evenementen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button