Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Chipz boeken

Chipz boeken

Chipz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chipz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 2003 maakt, met name jong Nederland, kennis met de popgroep CH!PZ, bestaande uit C!lla, Rach-L, Kev!n en Peter. Hun debuutsingle CH!PZ in Black maakt een vliegende start en verovert al snel de nummer 1-positie in de diverse Nederlandse hitlijsten. Ook de opvolgende singles Cowboy en Captain Hook alsmede het debuutalbum The Adventures of CH!PZ zijn enorm succesvol en behalen in rap tempo de goud en/of platina status.

In 2004 en 2005 maakt CH!PZ, bij de introductie van het tweede album THE WORLD OF CH!PZ, de hooggespannen verwachtingen meer dan waar. De single 1001 Arabian Nights is direct een megahit en regeert wekenlang de Nederlandse hitlijsten. De follow-up single One, Two, Three! bereikt eveneens de hoogste positie in de Nederlandse hitlijsten. Wederom stroomt het edelmetaal binnen.

Ondertussen boekt CH!PZ ook buiten Nederland grote successen. In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk scoren zij diverse top-3 noteringen en bereikt het vrolijke viertal een ware sterrenstatus met onder andere een eigen kledinglijn bij het internationale modeconcern C&A. De zegetocht zet zich vervolgens door richting de Scandinavische landen waar CH!PZ o.a. twee top-3 hits scoort in Zweden.

In 2006 brengt CH!PZ twee minialbums uit met het thema PAST: PRESENT: FUTURE. Singles als Gangstertown, One day when I grow up en Christmas time is here staan wederom hoog in de hitlijsten en opnieuw wordt de champagne ontkurkt voor divers edelmetaal.

Na drie succesvolle albums in vier jaar, diverse nationale en internationale onderscheidingen (o.a. Beste Kinderpopgroep in 2004, 2005 en 2007) en 10 achtereenvolgende top 10-hits (waaronder 5x nr. 1) gaat in 2007 een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen theatertour! De spectaculaire show PAST: PRESENT: FUTURE voert het viertal en hun gezelschap gedurende 5 maanden langs de grootste theaters van Nederland. In juni 2007 sluiten zij, 68 voorstellingen en ruim 60.000 bezoekers later, de tour als tevreden mensen af. In dezelfde periode leveren zij hun allereerste verzamelalbum af, waar hun allergrootste hits op staan: THE H!TZ COLLECTION.

Maar het avontuur is nog lang niet afgelopen. Begin 2008 is CH!PZ wederom aan een nieuwe uitdaging begonnen: een eigen TV-programma! In samenwerking met de grootste familie van Nederland, de TROS, is in het voorjaar van 2008 het swingende programma CH!PZ DANCE XPER!ENZ van start gegaan. In dit programma, dat dagelijks bij Z@PP op Nederland 3 te zien is, stimuleert CH!PZ de jeugd om meer te bewegen. Dit doen zij door de dansjes van hun grootste hits stap voor stap uit te leggen om zo heel Nederland op een leuke manier aan het bewegen te krijgen.

Vanwege het grote succes is in september 2008 het tweede seizoen van CH!PZ DANCE XPER!ENZ van start gegaan. Dit keer leert CH!PZ de kijkers dansjes op nummers van hun nieuwe album: CDX. Tevens bezoekt CH!PZ 12 basisscholen in Nederland om zo ook ter plaatse dansworkshops te geven en zoveel mogelijk jongeren aan het dansen te krijgen op de vrolijke nummers van CDX. Het idee voor het thema van dit nieuwe album wordt geboren tijdens de opnames van CH!PZ DANCE XPER!ENZ –afgekort CDX-. Tijdens het TV-programma leggen de vier leden namelijk niet alleen danspasjes uit, maar gaan zij ook op bezoek bij diverse dansscholen in het land waar mensen dansen op allerlei verschillende soorten muziek.

C!lla, Rach-L, Kev!n en Peter zijn enorm enthousiast over al die verschillende muziekstijlen en hebben dat verwerkt in 11 supervette en vrolijke nieuwe CH!PZ-nummers. Van breakdance op het stoere nummer Rock Steady tot country line-dancing op Honky Tonk hero en van traditioneel Indiaas dansen op Bollywood tot opzwepende merengue-ritmes op Fiesta. Het doel van CDX is dan ook om bij jong en oud de voetjes van de vloer te krijgen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button