Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cheyenne Ciani boeken

Cheyenne Ciani boeken

Cheyenne Ciani boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cheyenne Ciani of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cheyenne Ciani neemt deel aan Love Island. Chey heeft een relatie gehad met Lewis Hamilton, de wereldberoemde Formule 1-coureur, maar dat liep spaak en dus zoekt ze in de luxe villa op Grand Canaria naar de ware liefde.Chey in Love Island Nederland
Chey is 24 jaar en werkt als professioneel model. In de modellenwereld is ze allang geen kleine naam meer, zo bewijst het feit dat ze inmiddels al meer dan 50.000 volgers op Instagram heeft wel. De geboren Amsterdamse reist dan ook de hele wereld over voor haar job.
Desondanks smacht ze naar een geliefde aan haar zij. Ze omschrijft zichzelf immers als ‘alleen’, en dat komt vooral doordat ze kieskeurig is. Zo hoopt Chey een jongen te scoren die ‘sportief is, maar niet té opgepompt’.
Verder zal de gelukkige er ook tegen moeten kunnen dat Chey bijna altijd op pad is, dan enkel aanspreekbaar is via WhatsApp en Facetime. Tot slot knapt ze af op domheid en lelijke tanden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button