Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Chazia Mourali boeken

Chazia Mourali boeken

Chazia Mourali boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chazia Mourali of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chazia Mourali houdt ervan tot de bodem van een pittig onderwerp te gaan. Geen zee gaat haar daarbij te hoog. Ze weet de kern van een onderwerp snel te raken om onderhoudend, opgewekt en waar nodig scherp op ieder gewenst thema in te gaan.

Chazia Mourali boeken voor een evenement

Chazia Mourali is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Chazia Mourali

Chazia Mourali verwierf haar landelijke bekendheid in 2001 met het presenteren van grote shows als De Zwakste Schakel, Char, het Medium en de Achmea Kennisquiz op RTL4. Nog steeds bereikt ze met dat laatste programma een miljoenenpubliek. Vanaf 16 april 2008 is ze weer wekelijks op de buis met de Achmea Kennisquiz. Daarnaast presenteerde ze voor die zender informatieve programma’s als Kat in de Zak en In je Recht.

Maar Chazia begon haar loopbaan als journalist. Ze presenteerde onder meer voor Netwerk en Hier en Nu, AT5 (nieuws en diverse politieke en culturele programma’s), de KRO en de IKON (de actualiteitenrubriek Kenmerk). Chazia was zelfs live over de hele wereld te zien als gastvrouw voor de Franse zender TV5!

Ze interviewde wereldleiders en internationaal vermaarde schrijvers: Yasser Arafat, president Abdul Kalam van India, Salman Rushdie, Fay (She Devil) Weldon, Marilyn French, Mazarine Pingeot (dochter van president Mitterrand). In Nederland ondervroeg ze veel belangrijke auteurs en werd zo in dat werk gewaardeerd dat uitgeverij De Bezige Bij haar zelfs uitnodigde de 70e verjaardag van Harry Mulisch te modereren in het Concertgebouw.

Verder schreef Chazia columns voor het Volkskrant Magazine en Margriet. Ook stelde zij bij uitgeverij Prometheus het Boek Vriendinnen- de mooiste verhalen over vrouwen en vriendschap samen. Voor haar toneelstuk Kahita of de Republiek van het Verlangen won ze de schrijversprijs van het Hollandse Nieuwe Festival van Theater Cosmic in Amsterdam.

Chazia staat bekend om haar talenkennis. Engels- en Franstalige werkzaamheden zijn geen probleem voor deze veelzijdige vrouw.

Chazia houdt ervan tot de bodem van een pittig onderwerp te gaan, geen zee gaat haar daarbij te hoog. Medisch specialisten, wetgevingsjuristen, milieudeskundigen, ICT specialisten, financieel deskundigen en vele anderen weten dat ze de kern van een onderwerp snel weet te raken om onderhoudend, opgewekt en waar nodig scherp op ieder gewenst thema in te gaan. Chazia schuwt de humor en het theatrale niet. Een gala zal zij altijd stijlvol in weer een nieuwe haute couture creatie van een sprankelende sfeer voorzien.

Chazia staat als geen ander voor vorm én inhoud, intensiteit en kwaliteit. Eén ding weten wij zeker: saai wordt het met Chazia nóóit!

Aegon, het Ministerie van Justitie, AMREF Flying Doctors, Roche, Robeco, SPF Beheer, ROC West Brabant, Rabobank, ING, Nyenrode Business Universiteit, de VEA (Effie Gala) en Uitgeverij Contact zijn enkele van de vele opdrachtgevers met wie zij naar ieders tevredenheid samenwerkte.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button