Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Charming, Proud & Gorgeous boeken

Charming, Proud & Gorgeous boeken

Charming, Proud & Gorgeous boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Charming, Proud & Gorgeous of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Charming, Proud & Gorgeous oftewel CPG. Een topact van wereldklasse, waar Nederland trots op mag zijn en zeker niet meer omheen kan. Drie sterke persoonlijkheden, Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en Gitty Pregers, afkomstig uit de succesvolle musicals, zoals Lion King en Aïda, zijn momenteel elke stad aan het veroveren met hun charmes, trotsheid en zelfverzekerde uitstraling.

CPG doet sinds augustus 2008 de zeventiger -en de tachtiger jaren opnieuw herleven, maar deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van onder andere Tina Turner, Donna Summer, Chic, Pointer Sisters en Aretha Franklin, is de act van CPG van international niveau. CPG beschikt over alle kwaliteiten om elke party of gelegenheid waar dan ook gegarandeerd te laten slagen. Vanaf het begin tot het eind blijft u geboeid kijken en luisteren naar deze bruisende diva’s. Hun jarenlange muzikale kennis en ervaring komt tijdens de optredens duidelijk tot zijn recht. Zij brengen de act met volle overtuiging en stralen dit tegelijkertijd ook werkelijk uit. CPG mag niet ontbreken, als u verzekerd wilt zijn van een succesvol feest of een geslaagde gelegenheid.

So let’s Celebrate, Party and Go for CPG!!!!!!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button