Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Charmene Sloof boeken

Charmene Sloof boeken

Charmene Sloof boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Charmene Sloof of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Charmène is actrice voor film en televisie. Gezegend met een groot talent voor comedy timing. Kwetsbaarheid is haar grote kracht. Ze gaat graag buiten de gebaande paden. Op 16 jarige leeftijd won zij de ‘Meryl Streep award’ als aanstormend talent.Naast acteren, is dansen haar grote passie. Tijdens de middelbare schooltijd maakte ze deel uit van het Vida Latin team, waarmee ze 2-voudig Nederlands kampioen werd, 5e van Europa en 7e van de wereld.
Na de Havo combineerde ze Latijns Amerikaans dansen met de opleiding Marketing & Organisatie Management en leergang Bedrijfskunde. Haar carrière verliep voorspoedig en ze werkte als consultant in opdracht van bedrijven als Apple, Telegraaf, KLM en Coca-Cola. Daarnaast zong ze in een band. Wat haar uniek maakt is zakelijk inzicht gecombineerd met haar originele creativiteit. Haar drijfveer is om te blijven spelen en onderzoeken. In 2006 vertrok ze naar New York voor haar eigen onderneming W’inc. om er vervolgens achter te komen dat ze het podium op wilde. Ze werd aangenomen op de Theateropleiding van De Trap.
Na haar afstuderen volgde ze nog vele trainingen en masterclasses en richtte zij zich haar eigen gezelschap op Sloof&Co, waar zij verschillende producties mee maakte. Ook produceerde ze in 2012 een film die te zien was in Tuschinski en waarin ze ook de titelsong zong. In 2013 schreef en produceerde ze een televisiepilot die deels is opgenomen op Curaçao. In zowel de film als in de serie is ze zelf te zien als actrice.
Op televisie speelde zij in o.a. Penoza, Goede tijden Slechte Tijden, Levenslied en Flikken Maastricht. Daarnaast ook in de films Alles is Familie en Meester Kikker.
Charmène is met regelmaat te zien in commercials, waaronder de prijswinnende Bol.com Takelauto, PLUS Pasen, Schoonenberg en Kips Leverworst, waarvan ze ook de bekende tune opnieuw inzong.
Naast actrice is ze gecertificeerd Coach Neurolinguïstisch programmeren en business mentor visual thinking. Ze traint volwassenen in inspirerend spreken en geeft geluksles aan kinderen. Ze is founder van Stichting Happy Plays.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button