Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Charmène Sloof boeken

Charmène Sloof boeken

Charmène Sloof boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Charmène Sloof of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Charmène Sloof is actrice voor film en televisie en gezegend met een groot talent voor comedy timing. Kwetsbaarheid is haar grote kracht. Daarnaast gaat ze graag buiten de gebaande paden.

Charmène Sloof boeken voor een evenement

Charmène Sloof is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Charmène Sloof

Charmène won op 16-jarige leeftijd de Meryl Streep award als aanstormend talent. Naast acteren, is dansen haar grote passie. Tijdens haar middelbare school maakte ze deel uit van het Vida Latin team, waarmee ze 2-voudig Nederlands kampioen werd, 5e van Europa en 7e van de wereld.

Na de middelbare school combineerde ze Latijns Amerikaans dansen met de opleiding Marketing & Organisatie Management en leergang Bedrijfskunde. De carrière van Charmène verliep voorspoedig en ze werkte als consultant in opdracht van bedrijven als Apple, Telegraaf, KLM en Coca-Cola. Daarnaast zong ze in een band.

Zakelijk en creatief

Wat Charmène Sloof uniek maakt is zakelijk inzicht gecombineerd met haar originele creativiteit. Haar drijfveer is om te blijven spelen en onderzoeken. In 2006 vertrok ze naar New York voor haar eigen onderneming W’inc. en kwam er vervolgens achter dat ze het podium op wilde.

Charmène werd aangenomen op de Theateropleiding van De Trap. Na haar afstuderen volgde ze nog vele trainingen en masterclasses en richtte ze haar eigen gezelschap Sloof&Co op. Hiermee maakte ze verschillende producties mee. Ook produceerde ze in 2012 een film die te zien was in Tuschinski en waarin ze de titelsong zong.

In 2013 schreef en produceerde Charmène een televisiepilot die deels is opgenomen op Curaçao. In zowel de film als in de serie is ze zelf te zien als actrice. Op televisie speelde ze onder andere in Penoza, Goede tijden Slechte Tijden, Levenslied en Flikken Maastricht. Daarnaast was ze te zien in de films Alles is Familie en Meester Kikker.

Naast actrice is ze gecertificeerd Coach Neurolinguïstisch programmeren (NLP) en business mentor visual thinking. Ze traint volwassenen in inspirerend spreken en geeft geluksles aan kinderen. Ook is ze founder van Stichting Happy Plays.

Reclamecampagnes met Charmène Sloof

Charmène is regelmatig te zien in commercials, waaronder de prijswinnende Bol.com Takelauto, PLUS Pasen, Schoonenberg en Kips Leverworst, waarvan ze ook de bekende tune opnieuw inzong.

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button