Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Charly Luske boeken

Charly Luske boeken

Charly Luske boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Charly Luske of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Klein en intiem of feestelijk en bruisend! Charly Luske weet op het podium de juiste snaar altijd te raken. Of je nu op zoek bent naar een akoestische, intieme setting met gitarist of lekkere uptempo danssetting! Solo of met band is Charly perfect voor bruiloften, bedrijfsevenementen, privéfeesten en festivals.

Charly Luske boeken voor een evenement

Charly Luske is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Charly Luske

Charly Luske is geboren in Amsterdam en werkt vooral als muzikant. Daarnaast is hij actief als acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator. Sinds kort is hij ook producent.

Musicals

Al sinds 2002 speelt Charly Luske in diverse musicals, waaronder ‘Turks Fruit’ en ‘The Wiz’. In 2007 krijgt hij de hoofdrol in de Duitse versie van de Queen musical ‘We Will Rock You’. Anderhalf jaar pendelt hij tussen de Musical Dome in Keulen en zijn thuis in Nederland. Charly komt terug naar Nederland om rollen te spelen in de klassieker ‘Op Hoop Van Zegen’ en de ‘Full Monty’. Uiteindelijk neemt hij ook hier verschillende rollen voor zijn rekening in de musical ‘We Will Rock You’.

Intussen worden ook op TV diverse uitstapjes gemaakt. Zo speelt hij in ‘Zoop’, ‘Meiden van De Wit’ en ‘Costa’ en wordt hij als presentator gevraagd voor onder andere ‘Het Beste Idee van Nederland’ en ‘De Leukste Thuisvideo’s’.

The Voice of Holland

In 2011 werd Charly Luske bekend door het programma The Voice of Holland. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘This Is A Man’s World’ van James Brown, dat ongeveer 50 miljoen keer werd bekeken op social media. Als kandidaat werd hij gecoacht door Nick & Simon, en schopte hij het tot ver in de live shows.

In 2012 speelt hij de rol van Judas in ‘The Passion’, waarmee hij weer even terug ging naar zijn roots als musicalacteur. In ‘The Passion’ was hij de tegenspeler van Danny de Munk, die de rol van Jezus vertolkte.

Passie voor muziek

Toch ligt zijn hart primair bij muziek: hij schrijft, componeert en treedt op. Hoewel hij zijn musicalrollen heel duidelijk op muziek had geselecteerd begon het toch steeds meer te jeuken om weer met allerlei bandjes en in diverse formaties de poppodia te beklimmen. ‘Het maakt niet uit of het een dorpsfeest in Lutjebroek is of op de Dam met Koninginnedag. Als ik maar lekker muziek kan maken met een toffe band. Dan ben ik echt in m’n element.’

Sinds zijn optreden in The Voice of Holland speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult. Regelmatig breiden ze uit tot een complete band, inclusief blazers. Met deze high-class coverband treden ze in diverse samenstellingen op in binnen- en buitenland.

Theater- en tribute shows

In 2019 en (begin) 2020 tourde Charly Luske langs theaters in heel Nederland met zijn George Michael tribute show. Daarna stond hij in 2021 weer in het theater met de tribute show ‘Story of Robbie Williams’. Vanaf het najaar van 2023 trekt Charly Luske weer de theaters in om samen met Tommie Christiaan en Leon Sherman de ‘Story of Boybands’ te spelen.

Charly Luske is onder andere te boeken met de Story of Boybands en zijn George Michael tribute show.

Charly Luske – Please.

Charly Luske boeken
Charly Luske boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button