Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Charles Groenhuijsen boeken

Charles Groenhuijsen boeken

Charles Groenhuijsen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Charles Groenhuijsen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Na zijn studie geschiedenis aan de universiteit van Utrecht, was Charles Groenhuijsen journalist bij de Volkskrant, reporter bij de NOS en NOVA-tv en vervolgens was hij dertien jaar correspondent voor de NOS in Washington. In die tijd groeide hij uit tot een bekende Nederlander die van dichtbij de emoties voelde die wereldschokkende gebeurtenissen teweeg kunnen brengen.

Zijn kracht was om zelfs de meest tragische gebeurtenissen op journalistiek verantwoorde manier onder het voetlicht te brengen. Het was voor hem niet altijd gemakkelijk om, na zijn ervaringen met de Amerikaanse cultuur, te wennen aan wat typisch Nederlands is. Momenteel is hij een succesvol schrijver en geeft hij presentaties over thema’s die in het brandpunt van de belangstelling staan.

Charles Groenhuijsen is te boeken als dagvoorzitter – discussieleider – spreker.

Thema’s: Nederland, een bijzonder land in een sterk veranderende wereld; Het nieuwe medialandschap; Amerikanen zijn niet gek; Weg met adviseurs, leve de Chaos; Wat is er aan de hand met Nederland? Think global, act local.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button