Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Charlène de Lange boeken

Charlène de Lange boeken

Charlène de Lange boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Charlène de Lange of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Charlène de Lange kreeg als kind het Nederlandstalige genre met de paplepel ingegoten. Ze luisterde graag naar muziek van Marianne Weber, Frans Bauer en de Zangeres Zonder Naam. Vanaf haar 10e stond ze regelmatig op het podium in cafés en karaokebars, waar ze veel indruk maakte op het aanwezige publiek.

Daarnaast bezocht ze veel en graag concerten van onder andere Marianne Weber. Zo jong als ze was, deinsde ze er niet voor terug om voor aanvang van een optreden van haar idool de kleedkamer in te stappen met het verzoek om een liedje mee te mogen zingen. Een vraag van zo’n schattig meisje kon Marianne Weber natuurlijk niet weigeren en zo maakten de fans van het Nederlandstalige genre voor het eerst kennis met deze talentvolle meid. Laat nou net op die avond de toenmalige manager van Frans Bauer en Marianne Weber in de zaal zitten. Hij geloofde zijn oren en ogen niet, en besloot prompt de nog maar 11-jarige zangeres in spe onder zijn hoede te nemen.

Charlène’s tweede wapenfeit was een gastoptreden tijdens het eenmalige concert van Marianne Weber en Frans Bauer in 2000 in de Maaspoort. Vervolgens deed ze mee aan het TV-programma Your Big Break, waar ze tweede werd. Haar eerste single ‘De Laatste Reis’ werd mede door steun van de TROS een hit en al snel volgden vele optredens. Zo wist het jonge talent in korte tijd naam te maken in het Nederlandstalige genre en vele harten te veroveren met haar spontaniteit en bijzondere stem.

Inmiddels is het meisje van toen uitgegroeid tot een jonge vrouw die weet wat ze wil. Er zijn maar weinig vrouwen in het genre, en dat alleen al maakt Charlène een bijzonder welkome aanvulling van het Nederlandstalige lied.

Het album ‘Hé, hallo!’ met de single ‘Twiedeliedie’ is het een waardige opvolger van Charlène’s succesvolle album ‘Vandaag is mijn dag’. Naast de vrolijke meezinger wordt het album gekenmerkt door diversiteit. Zo ontroert het lied ‘Al neem je rozen voor mij mee’ menig fan.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button