Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Chantal Janzen boeken

Chantal Janzen boeken

Chantal Janzen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chantal Janzen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chantal Janzen begon met haar dansopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en studeerde daarna Jazztheater en Showmusical dans aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Naast deze opleidingen volgde Chantal diverse workshops en lessen op het gebied van zang, dans en spel. Ze danste ook in projecten van de choreografen van wie ze les kreeg, onder wie Rick Atwell en Sarah Miles.

Chantal Janzen boeken voor een evenement

Chantal Janzen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Chantal Janzen

Van 1998 tot 2000 maakte Chantal deel uit van het dansgezelschap Jazzcool onder leiding van Hennie Kamerman. Chantal speelde in twee musicals geregisseerd door Koen van Dijk, Seven en Rewind. Bij Joop van den Ende Theaterproducties was ze te zien als Lorraine Flemming in 42nd Street. Ook werd ze 1e understudy voor de hoofdrol van Peggy Sawyer.

Aanstormend musical talent

In het seizoen 2002 / 2003 speelde Chantal Janzen de hoofdrol van Stephanie in de musical Saturday Night Fever. Hiervoor mocht ze de Musical Award voor beste aanstormend talent en de Soetelieve prijs in ontvangst nemen.

Op televisie had Chantal gastrollen in de RTL-4 series ‘Intensive Care’ en ‘Baantjer’, en in ‘De Band’ (van producent Eyeworks) en ‘Meiden van de Wit’ (Egmond Film & TV). Tevens was Chantal te zien in de telefilms ‘Loverboy’ en ‘Pista’. Eind 2002 verscheen haar CD-single “Achter de Sterren” (met tekst en muziek van Xander de Buisonjé), de titelsong van de speelfilm ‘Science Fiction’.

Filmrollen

Chantal Janzen speelde een van de hoofdrollen in de zeer succesvolle speelfilm ‘Volle Maan’. Ook speelde ze in 2003 de vrouwelijke hoofdrol van Jennifer in de eerste Nederlandse martial arts film ‘Fighting Fish’. In datzelfde jaar speelde ze in ‘Feestje’ van Ruud van Hemert. De derde film waarin ze verscheen was ‘De Dominee’ (geïnspireerd op het leven van topcrimineel Klaas Bruinsma). Chantal speelde in 2004 een gastrol in de film ‘Deuce Bigalow II’ en in 2007 was Chantal te zien in de films ‘Alles is Liefde’ en ‘Kicks’. In de Nederlandse versie van ‘Shrek the Third’ is ze te horen in de rol van Snow White en in de Nederlandse versie van ‘Enchanted’ is ze te horen in de rol van hoofdpersonage Giselle.

Theater

In het theaterseizoen 2003/2004 was Chantal te zien als Lidwientje Walg in de nieuwe musical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? Ook was ze te zien in de musical van Joop van den Ende, Crazy for You. Hierin speelde ze de rol van Patsy en is ze alternate voor de hoofdrol Polly Baker. Voor de laatste rol wom Chantal Janzen een Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol 2005. Chantal speelde drie jaar in Musicals in Ahoy en was tot 2006 anderhalf jaar te zien in Beauty and the Beast. Hiervoor werd ze genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2006.

Musicals

Vanaf april 2007 tot mei 2009 vertolkte Chantal de rol van Jane in de musical Tarzan, waarvoor ze wederom werd genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2007. Tijdens deze Tarzan-periode was ze een paar maanden uit de roulatie wegens haar zwangerschap en de geboorte van haar zoon.

TV-presentaties

In 2005 en 2006 presenteerde Chantal Janzen samen met Martijn Krabbé de talentenshow Idols. Met Carlo Boszhard presenteerde ze de Staatsloterij Live en Staatsloterij € 100.000 Show.

Voor de AVRO presenteerde ze diverse programma’s zoals ‘Sing-a-Long’ en haar eigen programma Chantal @ AVRO. Ook was ze presentatrice bij grote evenementen, waaronder het Kaseko Concert, het Hofvijverconcert, het Televizierring Gala, het TV-programma Zooo 30 etc.

Momenteel is Chantal druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe musicalspektakel, Disney’s Sing-a-Long en het maken van diverse programma’s voor de AVRO.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button