Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Chanella Hodge boeken

Chanella Hodge boeken

Chanella Hodge boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Chanella Hodge of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Chanella Hodge

Chanella Hodge werd op 6 december 1977 in Rotterdam geboren. Na haar HAVO begon Chanella Hodge de studie HEAO Communicatie Creatief. Momenteel zit Chanella Hodge in het 5e studiejaar.

Chanella Hodge deed diverse werkzaamheden

op het gebied van de horeca, hostess-werk, modellenwerk, vrijwilligerswerk onder daklozen en vluchtelingen in Rome en Chanella Hodge liep stage op Aruba voor het Ministerie van Onderwijs en Arbeid.

In 2000 kreeg Chanella Hodge de rol van Terra

in Goede Tijden, Slechte Tijden en deed zij de nasynchronisatie van de stem van Silke in de film ‘Ik ook van jou’. Gedurende haar werkzaamheden bij GTST volgde Chanella Hodge meerdere workshops van Josha Hamann, docent aan De Trap, op het gebied van acteren.

In 2001 vertolkte Chanella Hodge de hoofdrol

in de telenovelle You II van de NPS. Met nog 3 andere collega’s van GTST, onder de naam Good Times, maakte Chanella Hodge de single Ongelofelijk. Tot december is Chanella Hodge ambassadrice van de jongerenprogrammering van ‘Rotterdam Culturele Hoofdstad van Europa 2001’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button