Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Celine Purcell boeken

Celine Purcell boeken

Celine Purcell boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Celine Purcell of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Celine Purcell

Tijdens haar VWO-opleiding volgde Céline een jaar de vooropleiding Muziektheater. Daarna besloot zij haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden achter zich te laten om workshops bij Frank Sanders, Mara Otten en Jonna Coolen te gaan volgen. Daarna volgde ze zanglessen bij James Hutchinson.

Theater

Van kind af aan was Céline te zien in diverse amateur-musicalproducties waaronder in Oliver, Scrooge, Anatevka, The Wiz en Joseph en Evita. Toen begon zij haar professionele carrière bij Joop van den Ende Theaterproducties in de musical Miss Saigon (understudy Ellen 1999). Daarna volgde de musical Elisabeth (1999-2001), Titanic, de Musical als Kate McGowan en in het seizoen 2002-2003 was ze te zien als Liesl von Trapp in The Sound Of Music.

In 2004 won ze voor haar rol in “Mamma Mia” de John Kraaijkamp Musical Award en de Cubus Award voor aanstormend talent. Verder is ze te horen in verschillende tekenfilms. In 2007 won Purcell een tweede John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol voor haar vertolking van Eliza in de musical “My Fair Lady”

Momenteel is Purcell op TV te zien in Kinderen Geen Bezwaar en in het theater als alternate van Chantal Janzen in Wicked.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button