Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cees-Rein van den Hoogenband boeken

Cees-Rein van den Hoogenband boeken

Cees-Rein van den Hoogenband boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cees-Rein van den Hoogenband of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cees-Rein van den Hoogenband is bij PSV verantwoordelijk voor het medische beleid. Hieronder valt onder meer de keuring van nieuw aangetrokken spelers en de begeleiding van het herstel van geblesseerde spelers. Ook zit Cees-Rein bij elke wedstrijd van PSV op de bank om de spelers van PSV medisch bij te staan.

Tijdens zijn loopbaan heeft Cees-Rein van den Hoogenband verschillende topvoetballers medisch advies gegeven. Zo werkte hij onder andere met Ruud van Nistelrooy toen hij een zware knieblessure had en heeft hij vele topsporters geopereerd en behandeld.

Naast zijn activiteiten is Cees-Rein teamarts van de Nederlandse Zwemploeg bij de Olympische Zomerspelen. Verder is hij voorzitter van de door hem opgerichte Stichting Topzwemmen Zuid-Nederland, nu: Nationaal Zweminstituut Eindhoven, waardoor hij informatie kan geven over een topsportorganisatie. In 2012 was Cees-Rein chefarts voor het NOC*NSF tijdens de Olympische Speken van Londen.

Cees-Rein van den Hoogenband is een expert op het gebied van gezondheid in de sport en het bedrijfsleven. Wat is het belang van een vitale en gezonde medewerkers? Wanneer ben je als topsporter gezond? Wat zijn de ervaringen als clubarts in het betaalde voetbal? Allemaal vragen waar Cees-Rein van den Hoogenband in zijn lezingen antwoord op kan geven.

Daarnaast heeft hij, als vader van Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband, veel ervaring in het wel en wee van de topsport. Op grond daarvan kan hij anekdotes en wetenswaardigheden uit de boezem van de topsport vertellen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button