Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » CB Milton boeken

CB Milton boeken

CB Milton boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor CB Milton of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

CB Milton wordt geboren in Suriname en verhuist op zijn zesde naar Nederland. Hij wint een aantal talentenjachten en sluit zich aan bij de groep Swinging Soul Machine. CB Milton is de jongste zanger in de geschiedenis van de band. Daarnaast werkt CB ook als sessiemuzikant voor artiesten als Madeline Bell en The Trammps.

De bassist van The Trammps brengt CB Milton in contact met het Belgische productieduo Phil Wilde en Peter Bauwens. De geestelijke vader van 2Unlimited, Jean-Paul De Coster, gaat naar een optreden van CB Milton en is ook onder de indruk van zijn talent. Het drietal ontfermt zich over de zanger. Dat resulteert in de debuutsingle Send Me An Angel. Het nummer gaat in de Benelux de hitlijsten in en wordt daarop wereldwijd uitgebracht.

In 1994 verschijnt de eerste plaat van CB Milton, met de titel ‘It’s My Loving Thing’. Twee jaar later volgt het album ‘The Way To Wonderland’. Het album bevat up tempo euroclub-songs en een ballad, ‘How Do I Know’.

CB Milton doet veel productiewerk en werkt aan een nieuw album: ‘From Here To There’, dat in 1998 uit komt. Op dit album profileert CB Milton zich als popartiest, in plaats van dance-artiest.

In 1999 verschijnt de single ‘We Are The One’. CB Milton ontvangt een nominatie in de categorie Beste Binnenlandse Zanger bij de TMF Awards.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button