Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Catherine Keyl boeken

Catherine Keyl boeken

Catherine Keyl boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Catherine Keyl of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Catherine Keyl begint haar carrière in 1971 bij de IKON. In 1973 stapt zij over naar de NCRV, bij deze omroep werkt Caherine twaalf jaar als producent en verslaggever. Voor het programma ‘Hier en Nu’, reist zij de hele wereld rond en interviewt alle wereldleiders.

Hierna gaat Catherine naar de AVRO

Ze maakt reportages voor Televizier Magazine, presenteert het programma Opsporing verzocht, en samen met Amanda Spoel presenteert ze twee jaar lang het eerste middagmagazine op de Nederlandse televisie ‘AVRO’s Service Salon’.

Met de komst van de commerciële zender Veronique

krijgt Catherine haar eigen ontbijtshow, hiervan maakt zij 180 afleveringen. Bij dezelfde zender, die later de naam RTL4 krijgt, presenteert ze vijf jaar lang, samen met Viola Holt, de 5 uur Show. Ondertussen schrijft Catherine het autobiografische boek ‘Kind van de feiten’. Voordat ze in 1995 begint met de presentatie van het succesvolle dagelijkse talkshow ‘Catherine’, presenteert zij ‘Seks: de stand van zaken’ en ‘Belasting, de stand van zaken’. In 2000 stopt het programma ‘Catherine’.

Na twee jaar keert zij in 2002 terug

op de Nederlandse televisie met de talkshow ‘Keyl’ en het spraakmakende programma ‘Catherine gaat verder’ bij de TROS. In 2003 maakt ze de overstap naar de EO waar zij de serie ‘Catherine Zoekt God’ maakt.

In oktober 2004

komt het boek De Kleur van Succes uit. In dit boek probeert Catherine Keyl de negatieve sfeer ten opzichte van nieuwkomers in Nederland te keren en confronteert zij ons met de vele positieve verhalen die ook te vertellen zijn. Zij laat de lezer kennis maken met dertig nieuwe Nederlanders, mensen uit de sport, de politiek, de cultuur en de zakenwereld. Ieder heeft zijn of haar bijzondere verhaal, dat één ding duidelijk maakt: je krijgt het niet voor niks.

In 2005

presenteert Catherine het nieuwe televisieprogramma ‘Puur’ voor de regionale omroep TV Noord-Holland. 24 weken verzorgt Catherine op maandag- en vrijdagavond interviews met een bekende Nederlander uit de politiek, film, kunst, zakelijke, culturele of wetenschappelijke wereld. Met hen praat ze over dingen als geluk, verdriet en de liefde.

In hetzelfde jaar

wordt Catherine het gezicht van de omroep MAX. Haar dagelijkse talkshow ‘MAX en Catherine’ trekt dagelijks een half miljoen kijkers. Op 4 september 2006 wordt zij in haar televisieprogramma benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau vanwege haar 35-jarig omroepjubileum. Deze onderscheiding ontvangt zij van de burgemeester van Naarden, Peter Rehwinkel. Op 23 november 2006 presenteert Catherine haar laatste show bij MAX.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button