Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cas Jansen boeken

Cas Jansen boeken

Cas Jansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cas Jansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cas Jansen (24-06-1977) is vanaf zijn twaalfde jaar al bezig met acteren. Het begon in jeugdtheater de Krakeling in Amsterdam waar hij in verschillende theaterproducties speelde. Door de opleiding van de jeugdtheaterschool vier jaar te volgen werd zijn gedrevenheid groter.

Na het behalen van het vrije school diploma was hij vast besloten acteur te worden. De plannen om door te stromen naar de theaterschool werden verstoord door een aanbieding om in de jongeren serie Fort Alpha te spelen. Hierna verkoos hij Goede tijden, slechte tijden boven nog een seizoen Fort Alpha. Twee jaar vertolkte hij de rol van Julian Verduyn in Nederlands bekendste soap serie.

Zijn aandacht werd getrokken door film acteren, waarop hij beslot te stoppen met GTST en zich geheeld te gaan richten op film en met succes. Direct speelde hij de hoofdrol in de al omprezen speelfilm Lek. Het was prettig samenwerken met regisseur Jean van de Velde, deze vroeg hem vervolgens voor zijn comedyserie All Stars, waar Cas zich drie seizoenen kon uitleven als verdwaasde hippe Nemo. Terug naar het witte doek. Hij speelde de hoofdrol in de film Volle maan, die in de bioscoop 500.000 bezoekers trok.

Na 13 afleveringen van de politieserie Luifel en Luifel, was hij weer terug in de bioscoop met rollen in de films als de Dominee en de actie comedy Vet Hard.

Na een paar jaar niet op toneel te hebben gestaan, keert hij in 2005 terug in het theater. Onder regie van Marcus Azzini speelt hij samen met Tygo Gernandt de succes voorstelling Tape. Een jaar later krijgt dit succes een vervolg door weer met Azzini een stuk uit te brengen. Sexual perversity, een voorstelling met Birgit Schuurman, Kurt Rogiers en Jelka van Houten krijgt zelfs een reprise en een nominatie voor de toneel publieksprijs 2006/2007.

Tevens is hij de afgelopen drie jaren (2005/2008) de hoofdrolspeler in de AVRO drama serie Spoorloos verdwenen. Momenteel is hij bezig met de opnames van de bioscoop film de hel van 63, over de zwaarste Elfstedentocht uit haar bestaan.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button