Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Caroline van den Heuvel boeken

Caroline van den Heuvel boeken

Caroline van den Heuvel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caroline van den Heuvel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Caroline van den Heuvel studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is beschikbaar als dagvoorzitter, discussieleider of interviewer voor bedrijfsevenementen. Caroline kan zich goed inleven in situaties op de werkvloer.

Caroline van den Heuvel is bekend als presentatrice en verslaggever van het programma 1Vandaag. Ze ontwikkelt en produceert hiervoor diverse onderwerpen in binnen- en buitenland. Daarnaast verzorgt zij live-verslaggeving in binnen- en buitenland. Ook heeft Caroline regelmatig vanuit oorlogsgebieden gerapporteerd. Zo heeft zij in de jaren ’90 uitgebreid verslag gedaan van de oorlog in Bosnië en Kosovo en tijdens de tweede golfoorlog vanuit Noord Irak.

Daarnaast is Caroline vaak te vinden in moeilijke gebieden, zoals in Noord Ierland of in de townships van Zuid Afrika. Op 27 december 2004 was zij de eerste Nederlandse journalist die afreisde naar Sri Lanka om de gevolgen van de Tsunami te verslaan.

Uiteraard is zij ook bij binnenlands nieuws aanwezig, zoals bij de vuurwerkramp in Enschede, de brand in Volendam en de brand in het cellencomplex op Schiphol-Oost.

Tevens heeft Caroline van den Heuvel een aantal spraakmakende interviews op haar naam staan, o.a. met Kofi Annan, Isabel Allende, Ronnie Brunswijk, Volkert van der G., nobelprijswinnaar Frederik de Klerck en onlangs nog met bestseller auteur John Irving. In 2005 maakte ze een serie dubbelinterviews met opvallend openhartige gesprekspartners, waaronder Hedy d’Ancona met haar partner, de kunstenaar Aat Veldhoen, en Willeke van Ammelrooy en Marco Bakker.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button