Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Caroline Tensen boeken

Caroline Tensen boeken

Caroline Tensen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caroline Tensen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Caroline Tensen is een van Nederlands bekendste presentatrices. Ze begon bij het Veronica promotieteam en werd al gauw productie-assistente bij Veronica Radio. Daarna ging ze aan de slag bij de afdeling Pers & PR van Veronica. Bij Radio 2 en 3 hield Caroline zich ook bezig met de regie.

Caroline Tensen boeken voor een evenement

Caroline Tensen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Caroline Tensen.

Wie is Caroline Tensen

Door Caroline’s sprankelende persoonlijkheid werd haar presentatietalent al snel ontdekt. Caroline Tensen begon als omroepster bij Veronica en RTL Veronique en presenteerde vervolgens de TV-programma’s Hits uit Holland, Fashion en Brommer en Motor.

Presentatrice bij RTL

Caroline maakte in 1989 de overstap van Veronica naar RTL4 waar zij vele programma’s presenteerde. Zoals: Wie Ben Ik, met Ron Bransteder en André van Duin en Liefde op het Eerste Gezicht met Rolf Wouterse. Maar ook de kijkcijferhit Het Spijt Me, Wie is Wie?, Hit bingo en Dat Staat Je Goed. Met deze programma’s liet Caroline zien dat zij een zeer getalenteerde en veelzijdige presentatrice is.

Nationale Postcode Loterij

Toen de Nationale Postcode Loterij in 1999 de overstap maakte van RTL4 naar de TROS, ging Caroline met hen mee. Bij de TROS was ze vervolgens te zien met De Postcode Loterij Live en met het programma Een Tegen 100, rond de trekking van de Nationale Postcode Loterij. In 2005 zette Caroline samen met de Postcode Loterij de stap naar Talpa. Hier presenteerde ze Een Tegen 100, Topkok en Je Leven in de Steigers.

In 2007 ging Caroline wederom met de Postcode Loterij mee als deze besluit naar de NCRV te gaan. Voor de NCRV maakt Caroline programma’s als Babyboom, 1 tegen 100, Familieberichten en het zeer succesvolle DNA Onbekend.

Naast haar drukke werkzaamheden als presentatrice is Caroline een actieve ambassadrice voor Orange Babies.

Caroline Tensen boeken
Caroline Tensen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button