Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Caroline de Cristofaro boeken

Caroline de Cristofaro boeken

Caroline de Cristofaro boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caroline de Cristofaro of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Caroline de Cristofaro boeken voor een evenement

Caroline de Cristofaro is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Caroline de Cristofaro

Caroline de Cristofaro werd geboren in Arnhem maar verhuisde al snel daarna met haar ouders naar Milaan. Na 6 jaar kwam het gezin weer terug naar Nederland, waar Caroline zich al snel op verschillende vlakken ontpopte tot een creatief talent (dansen, zingen, acteren).

Internationaal actrice

Tijdens haar studie International Business, die ze voornamelijk in het buitenland volgde (Madrid, Barcelona en Antwerpen) spitste Caroline zich steeds meer toe op het acteren. Na een aantal grote commercials en kleinere rollen in films kreeg ze in 2007 haar eerste grote rol in de Italiaanse film ‘Nympha’, waarmee ze een award voor Beste Actrice binnenhaalde op het DIFF filmfestival in Caserta, Italië.

Caroline spreekt vloeiend Italiaans, Spaans en Engels. Op de Nederlandse televisie kun je haar regelmatig zien in commercials van onder andere C1000, Monsterboard, Hema en Advil. In Noord-en Zuid-Amerika is ze te zien in een commercial voor Zip ’n Lock en in Italië speelde ze een gastrol in de populaire soap ‘Una famiglia particolare’.

Presentaties

Naast acteren is presenteren ook een passie voor Caroline. Ze presenteerde voor een regionale zender in Den Haag een aantal programma’s, zoals ‘Mijn eigen huis’, ‘New Looxx’ en ‘Lekkers’. Daarnaast presenteert regelmatig bedrijfsfilms.

Caroline de Cristofaro boeken
Caroline de Cristofaro boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button