Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Caroline de Cristofaro boeken

Caroline de Cristofaro boeken

Caroline de Cristofaro boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caroline de Cristofaro of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Caroline de Cristofaro werd geboren in Arnhem maar verhuisde al snel daarna met haar ouders naar Milaan. Na zes jaar kwam het gezin weer terug naar Nederland, waar Caroline zich al snel op verschillende vlakken ontpopte tot een creatief talent (dansen, zingen, acteren).

Gedurende haar studie International Business, die voornamelijk in het buitenland plaatsvond (Madrid, Barcelona en Antwerpen) spitste ze zich steeds meer toe op het acteren. Na een aantal grote commercials en kleinere rollen in films, kreeg Caroline in 2007 haar eerste grote rol in de Italiaanse film Nympha waarmee ze een award voor ‘best actrice’ binnenhaalde op het DIFF film festival in Caserta, Italië.

Caroline spreekt vloeiend Italiaans, Spaans n Engels en op de Nederlandse televisie kun je haar regelmatig zien in verschillende commercials zoals C1000, Monsterboard, Hema en Advil. In Noord-en Zuid-Amerika is ze te zien in een commercial voor Zip ’n Lock en in Italië heeft ze een gastrol gehad in de populaire soap ‘Una famiglia particolare’.

Naast acteren is presenteren ook een passie voor Caroline. Ze heeft voor een regionale zender in Den haag een aantal programma’s gepresenteerd: Mijn eigen huis, New Looxx en Lekkers. Daarnaast presenteert regelmatig bedrijfsfilms.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button