Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Caroline de Bruijn boeken

Caroline de Bruijn boeken

Caroline de Bruijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caroline de Bruijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Caroline de Bruijn werd in 2013 presentatrice van het reisprogramma Romancing the Globe, samen met Erik de Vogel. In mei 2016 ontving ze de CosmoQueen Award, een wisselbeker voor vrouwen die zich inzetten voor een betere samenleving. Caroline ontving deze beker voor haar inzet voor KidsRights.

Caroline de Bruijn boeken voor een evenement

Caroline de Bruijn is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Caroline de Bruijn

Caroline de Bruijn kreeg al op jonge leeftijd ballet- en pianoles. Ze voltooide haar opleiding aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam en studeerde in de avonduren rechten aan de Universiteit van Amsterdam. In 1986 studeerde ze af in Nederlands Recht.

Naast deze opleiding volgde ze al volop toneellessen aan de theateracademie in Amsterdam, zang- en acteercursussen. Al gauw werd Caroline duidelijk dat haar toekomst in het acteren lag. Ze speelde mee in diverse toneelstukken en musicals voor onder andere Muztheater, Zuidelijk Toneel en het Noord Nederlands Toneelgezelschap.

Ook verscheen Caroline de Bruijn af en toe op televisie met verschillende gastrollen, onder andere in de comedie Ha, die Pa! In 1995 en 1996 presenteerde Caroline het programma Tijd voor vrije Tijd op het televisiestation Euro7.

Sinds 1992 speelt ze de rol van Janine Elschot in de televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Op de set leerde ze haar partner Erik de Vogel kennen, die in 1996 als Ludo Sanders zijn entree in de serie maakte.

In opdracht van Memisa reisden Caroline de Bruijn en Erik de Vogel naar Zuid-Afrika en Kameroen, om het AIDS-probleem daar onder de aandacht te brengen. Hun reisverslagen publiceerden ze in het tijdschrift Margriet. In 2000 presenteerde Caroline samen met Erik op RTL 4 het reisprogramma Van hier tot Tokyo.

Vanwege haar acteerprestaties en inzet voor diverse goede doelen werd Caroline de Bruijn uitgeroepen tot Stijlvolste TV-Persoonlijkheid van 2010.

Caroline de Bruijn boeken
Caroline de Bruijn boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button