Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Carolina van Dorenmalen boeken

Carolina van Dorenmalen boeken

Carolina van Dorenmalen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Carolina van Dorenmalen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Carolina van Dorenmalen is schrijfster, blogger, vlogger en personal coach. Met meer dan 128.000 volgers op Instagram inspireert Carolina met Foodie-ness haar lezers om gezonder te eten, meer te bewegen en vooral gelukkiger te leven. Ze is het levende bewijs dat sporten in een druk leven past, en verantwoorde voeding een positieve draai kan geven aan je mindset. Zelf viel Carolina tenminste 17 kilo af.

Carolina van Dorenmalen boeken voor een evenement

Carolina van Dorenmalen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Carolina van Dorenmalen

Carolina studeerde Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een korte loopbaan als projectmanager bij Hewlett Packard legt ze zich toe op voedseladvisering. Ze start met haar blog Foodie-ness in 2015 en schreef het boek ‘Geluksfactor 10’.

TV-programma’s en blogger awards

In de jaren daarna leverde Carolina van Dorenmalen diverse bijdragen aan de SBS TV-programma’s Shownieuws, Vet Fit en Wat eten we?. Ook was ze te horen bij het Radio 100% NL-ochtendprogramma van Lars Boele. Ze kreeg de People’s Choice Award 2015 bij de competitie voor de Zalando Blogger Awards en de Beste Foodvlogger / YouTuber Award 2018.

Foodie boeken

Na het succes van haar eerste boek ‘Geluksfactor 10’, kwam Carolina van Dorenmalen begin 2020 met haar tweede boek ‘Het Geluksdieet’. Dit was ook de opmaat naar verdere groei van haar succesvolle platform Foodie-ness. Ze ontving twee Foodblog Awards in de categorieën Beste Foodvlogger / YouTuber en Beste Insta-foodie. Tijdens de zomermaanden was Carolina voor het tweede jaar op rij op televisie te zien bij RTL met het gezellige middagprogramma ‘BBQ Battle’.

Samenwerkingen op sociale media

In samenwerking met Superkeukens verzorgde Carolina een groot deel van de communicatie op social media, schreef ze een receptenboek special en deed ze diverse kookworkshops op locatie. Ook de samenwerking met Etos was een groot succes. Carolina presenteerde een exclusieve sportcollectie die binnen twee weken volledig was uitverkocht.

De komende tijd ligt de volledige focus op het verder uitbouwen van het Foodie-ness platform. In 2020 vierde Carolina hiermee haar 5-jarig jubileum. Er staan twee nieuwe boeken en verschillende samenwerkingen in de planning.

Campagnes met een bekende blogger of vlogger

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Carolina van Dorenmalen boeken
Carolina van Dorenmalen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button