Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Carolina Dijkhuizen boeken

Carolina Dijkhuizen boeken

Carolina Dijkhuizen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Carolina Dijkhuizen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen is geboren op 31 maart 1980 in Cali (Colombia).

Carolina Dijkhuizen Volgde het eerste jaar van de opleiding

Zang aan het Conservatorium in Groningen. Carolina Dijkhuizen kreeg twee jaar zanglessen van de zangpedagoge Floor van Zutphen. Nu onder andere zangles van Jimmy Hutchinson en Setzke Mostaert., Acteerles van Rick Nicolet en Henny Kaan en dansles bij Lucia Marthas.

Carolina Dijkhuizen was een van de meiden

van de Patty Cash, de door Patty Brard opgerichte meidengroep, waarmee ze enkele singles en clips maakt. Gastoptreden tijdens de Gouden Harp Gala 2000. Carolina Dijkhuizen trad als solo-artiest diverse malen op in Zwitserland. Finalist Grote Prijs van Nederland, categorie R&B/HipHop 2000 in Paradiso. Carolina Dijkhuizen is onder andere te horen op het Albumn van Eddy de Clerque – EDC Passport.

Carolina Dijkhuizen speelt de hoofdrol

Nala in de Nederlandse productie van “The Lion King”. Carolina Dijkhuizen was alternate Aida in de Elton John en Tim Rice’s Aida. Carolina Dijkhuizen was een van de solisten tijdens de theatertour van “Costa in Concert”.

Carolina Dijkhuizen speelde de rol van Maria

in Bon Bini Beach. Rol van Veronique in de speelfilm “Flirt”. Carolina Dijkhuizen had een gastrol in de televisieserie Spangen. Trad op in diverse televisieprogramma’s zoals: Life & Cooking, Pulse, Musical Awards 2001, Koffietijd, Now TV, 5 Uur Show, Staatsloterij Op Lokatie, Swingpaleis, etc.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button