Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Carolina Dijkhuizen boeken

Carolina Dijkhuizen boeken

Carolina Dijkhuizen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Carolina Dijkhuizen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Carolina Dijkhuizen is geboren in Colombia. Ze volgde het eerste jaar van de opleiding Zang aan het Conservatorium in Groningen. Carolina Dijkhuizen kreeg twee jaar zanglessen van de zangpedagoge Floor van Zutphen. Daarna kreeg ze onder andere zangles van Jimmy Hutchinson en Setzke Mostaert, acteerles van Rick Nicolet en Henny Kaan en dansles bij Lucia Marthas.

Carolina Dijkhuizen was een van de meiden van de Patty Cash, de door Patty Brard opgerichte meidengroep, waarmee ze enkele singles en clips maakt. Gastoptreden tijdens de Gouden Harp Gala 2000. Carolina Dijkhuizen trad als solo-artiest diverse malen op in Zwitserland. Finalist Grote Prijs van Nederland, categorie R&B/HipHop 2000 in Paradiso. Carolina Dijkhuizen is onder andere te horen op het Albumn van Eddy de Clerque – EDC Passport.

Carolina Dijkhuizen speelt de hoofdrol van Nala in de Nederlandse productie van ‘The Lion King’. Ook was ze alternate voor Aida in de musical van Elton John en Tim Rice. Carolina Dijkhuizen was een van de solisten tijdens de theatertour van Costa in Concert.

In Bon Bini Beach speelde Carolina Dijkhuizen de rol van Maria en de rol van Veronique in de speelfilm ‘Flirt’. Ze had een gastrol in de televisieserie Spangen. Ook trad ze op in diverse televisieprogramma’s zoals Life & Cooking, Pulse, Musical Awards 2001, Koffietijd, Now TV, 5 Uur Show, Staatsloterij Op Lokatie en Swingpaleis.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button