Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Carmen Glenn boeken

Boekingsinformatie voor Carmen Glenn? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Carmen Glenn

Glenn Josemanders draait in 2000 voor de eerste keer in discotheek ’t Huukske in het Brabantse Langenboom. Zijn liefde voor muziek is er altijd geweest, maar Glenn begint pas met draaien nadat hij door zijn werkzaamheden als barman met Jochen in aanraking komt. Als hij met zijn studie stopt, gaat Glenn zich helemaal op het draaien richten, met als doel voldoende skills opdoen om vervolgens te kunnen draaien voor publiek. Gedreven als hij is, lukt het hem om binnen een jaar invaller te worden bij één van de toenmalige locale hotspots.

Nadat megaclub the Matrixx in Nijmegen

geopend wordt, wordt Glenn al snel door Jochen gevraagd om te openen, omdat deze verhinderd is. Vanaf dit moment is Carmen Glenn met regelmaat achter de decks van de Matrixx te vinden. Hoewel Glenn zich aanvankelijk meer als trance-DJ ontwikkelt, heeft dit de ommekeer van zijn stijl betekend. Glenn vindt namelijk dat als je als DJ ergens opent, je de avond op moet bouwen. Dit niet alleen, omdat je zo een spanning opbouwt waardoor je sfeer creëert, maar ook omdat er nog meerdere DJ’s na je draaien. Vandaar dat Glenn zich steeds meer als DJ manifesteerde die een wat rustigere sound vertegenwoordigt.

Glenn heeft zijn stijl ontwikkeld

tot een volwaardige sound van groovy house met latin- en soul invloeden die soms nog wel eens kan uitmonden in een wat stevigere set. Glenn heeft een hekel aan platen die niets om het lijf hebben, en zal, hoewel zijn sets altijd toegankelijk zijn voor een breed publiek, niet schromen om het tijdens zijn set wat dieper te zoeken.

Tegenwoordig staat Carmen Glenn

met twee residenties op zak, met vaste regelmaat te draaien in de Matrixx en het Matrixx DJ Café in Nijmegen, Insiders in Eindhoven en de Lexion in Zaandam. Terwijl Glenn inmiddels weer zijn studie heeft opgepakt, zijn de toekomstplannen duidelijk! Meer draaien, nog meer draaien, afstuderen en uiteindelijk eigen producties neerzetten!

Carmen Glenn

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Carmen Glenn of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.