Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Carlos Lens boeken

Carlos Lens boeken

Carlos Lens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Carlos Lens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Carlos Lens rondde in 1996 zijn CIOS sportopleiding af, met als specialisatie Fitness, Aerobics en Sportmanagement. Na zijn studie vertrok Carlos Lens naar Florida, waar hij voor verschillende sportcentra aerobicslessen verzorgde.

Bij zijn terugkeer introduceerde hij het populaire Thai Bo in Nederland. Hij gaf workshops aan honderden collega-instructeurs en bracht een video uit, die uitgroeide tot de best verkochte Nederlandse fitnessvideo. De expertise van Carlos Lens is de afgelopen jaren geraadpleegd in verschillende televisieprogramma’s, zoals Big Diet, De Gouden Kooi, S.O.S. Sonja en Koffietijd.

Carlos maakte tevens naam als personal trainer van vele bekende Nederlanders en presenteerde zijn eigen programma Work That Body op Net 5. In augustus 2011 lanceert Carlos Lens Personal Gym Amsterdam: een nieuwe club met een uniek concept. De introductie van Personal Gym Amsterdam stelt Nederland in staat om te profiteren van de trainingen die tot voor kort waren voorbehouden aan sterren als Linda de Mol, Bridget Maasland en Anouk.

Carlos Lens boeken
Carlos Lens boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button