Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Burning Keys boeken

Burning Keys boeken

Burning Keys boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Burning Keys of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Burning Keys zijn geïnspireerd op het Duelling Pianos concept uit de Amerikaanse pianobars. Het concept van Burning Keys is even simpel als geniaal. Zet twee piano’s tegenover elkaar, zet er twee pianisten achter die de vlammen uit hun instrument spelen en de zaal staat op zijn kop.

De pianisten uit Burning Keys zijn behalve goede muzikanten ook ware entertainers en zij weten het publiek als geen ander te bespelen. Hun jarenlange ervaring staat garant voor een avond vol swingende muziek, show en entertainment.

Burning Keys zorgt voor een spetterend muziekspektakel, waarbij de pianisten op hun vleugels en andere instrumenten de meest uiteenlopende hitsuccessen spelen. Verzoekjes zijn altijd mogelijk. Vrijwel alles is mogelijk en niets is te gek. Contrast is een centraal thema bij de Burning Keys. Een muzikale en visuele uitbarsting zorgen voor een onvergetelijk optreden.

Burn Baby Burn!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button