Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Burdy boeken

Burdy boeken

Burdy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Burdy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Burdy
Volop feest en Groningse nuchterheid

Wekelijks zaten honderden luisteraars aan de radio gekluisterd. “De Motormuis’, Burdy’s eigen radiostation, was een begrip. Het moment dat Burdy op feesten en partijen als deejay voor het voetlicht treedt, waagt hij de stap naar een zangcarrière. Niet zonder lof. In 1992 rolt zijn eerste single ‘De Vissers van Zoltkamp’ van de persen. Twee jaar later verschijnt Burdy’s debuutalbum ‘Het is of ik droom’. Een eerlijke CD met zowel Gronings- als Nederlandstalige liedjes. ‘Mien aigen Verhoal’ is de titel van Burdy’s tweede album. Een CD die geheel in het Gronings is opgenomen.

De CD’s volgen elkaar in sneltrein tempo op. ‘Gelukkig 2000 Jaar’ en ‘Met m’n ogen dicht’ zijn hits in het noorden van het land. Gevolgd door ‘Der gaait niks boven ’t Grunnings’, een album waarvan de opbrengst in zijn geheel naar gehandicapten in de provincie Groningen gaat, ‘Tien jaar feest met Burdy’ en zijn meest recente album ‘Een feesie met Burdy’.

Zijn optreden voor tienduizend uitzinnige

FC Groningen fans op de Groninger Grote Markt geldt als een hoogtepunt. Begeleidt door de voltallige Groninger selectie bracht Burdy enkele voetbalklassiekers en eigen nummers.

Hij trad op in het voorprogramma van ‘De Kast’, zong voor de regionale omroepen en is graag gezien op piratenfeesten in den lande.

Burdy’s enthousiasme

werkt aanstekelijk. Eenmaal op de bühne blijkt Lebertus Lammert Schaap (roepnaam Bert) een geboren entertainer. Zijn dagelijkse werk, verkoper op een rijdende winkel, leverde hem de bijnaam ‘De Zingende melkboer’ op. Waar hij ook komt, aan huis met verse zuivel, in een feesttent of feestzaal. Burdy staat garant voor feest. Een nuchtere ‘Grunninger’ met een denderend repertoire.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button