Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Buddy Vedder boeken

Buddy Vedder boeken

Buddy Vedder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Buddy Vedder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Buddy Vedder, bekend als acteur en presentator, won samen met zijn danspartner Robin Martens het tweede seizoen van Dance Dance Dance bij RTL 4.

Buddy studeerde in 2015 af aan de Frank Sanders Academie voor Muzikaal Theater in Amsterdam. Tijdens zijn opleiding produceerde hij een eigen bewerking van de musical The Wild Party. Naast het runnen van de productie vertolkte hij ook de rol van Mister Black. In 2014 en 2015 was hij onder meer te zien in Misery, Op Stap en in de landelijke theatertour van de musical Heerlijk Duurt Het Langst.

Sinds 2015 is Buddy bekend bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Eerder speelde Buddy de hoofdrol in de korte film Held en in de film Leven, met Peter Faber en Tim Haars. Verder is hij als stemacteur regelmatig te horen in de meest uiteenlopende animatieseries, waaronder Ninjago, Lego Star Wars en Thunderbirds Are Go!.

Eind 2015 werd Buddy de nieuwe presentator van de Zapp Kids Top 20 voor AVROTROS en NPO Zapp. De populaire muziekshow werd in de voorgaande 13 jaar gepresenteerd door onder andere Monique Smit, Elize en Kim-Lian van der Meij. Voor dit programma gaat Buddy vele Nederlandse basisscholen af, waar hij bekende artiesten ontvangt in een tot disco omgetoverd schoolgebouw. Daarnaast verzorgde hij in september 2016 tijdens het populaire evenement Tina-dag de presentatie van het programma op het hoofdpodium.

In 2016 was Buddy Vedder te zien op zaterdagavond bij RTL 4 in de populaire danscompetitie Dance Dance Dance, waarin hij samen met zijn GTST-collega Robin Martens één van de vijf deelnemende koppels vormde. In dit tweede seizoen van deze spectaculaire competitie was het duo Robin & Buddy de absolute favoriet bij zowel de jury als bij het miljoenenpubliek. Ze kwamen dan ook als de grote winnaars uit de bus.

Voor acteur/presentator/zanger en nu ook danser Buddy Vedder is dit genoeg reden om het land in te gaan met een eigen show vol dans én zang!

Buddy Vedder boeken
Buddy Vedder boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button