Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bryan B boeken

Bryan B boeken

Bryan B boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bryan B of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Uniek in zijn soort
onnavolgbaar en op alle fronten bijzonder indrukwekkend. Graag stellen we u voor aan de master of soul en bigvoice onder de powerzangers: Bryan B.

In deze tijd van drukte en gehaastheid

zijn we soms onbewust op zoek naar echte emotie en tastbare sentimenten uit het verleden. Op het podium brengt Bryan B deze moeiteloos tot leven met zijn stem, zijn performance en zijn geweldige persoonlijke uitstraling. Hij is een van de weinige zangers die een publiek kan bespelen alleen door er te zijn. Bryan B raakt met zijn schitterende ballads de gevoelige snaar die kippenvel veroorzaakt, maar triggert tegelijkertijd elk publiek met zijn geweldige powermedleys uit de seventies.

Bryan B and Friends

Een optreden van Bryan B staat garant voor een swingend feest. Samen met twee fantastische zangeressen brengt hij een spectaculair soul- en motownblok dat bol staat van grote hits uit de jaren zeventig en tachtig, dat zich bij uitstek leent voor een swingend intermezzo of een spetterend einde van uw feest of evenement.

Met zijn imponerende postuur

en donkere soul-verschijning blaast Bryan B nummers als ‘Gonna have a good time’, ‘Land of 1000 dances’, ‘Think!’ en ‘Proud Mary’ nieuw leven in als nooit tevoren. Maar ook gevoelige songs als ‘One day I’ll fly away’, een prachtige bluesversie van ‘Bohemian Rapsody’ of het adembenemende ‘Gods Love Nubia’ uit de hitmusical Aïda zijn hem op het lijf geschreven.

Op verzoek kan het optreden van Bryan B

en zijn twee zangeressen worden uitgebreid met een uit acht dansers bestaand topballet. Gehuld in fenomenale motown-kostuums omringen zij de drie met een opzwepende seventies-choreografie, waardoor de performance een ultiem glitter- en show gehalte bereikt. Stilzitten is onmogelijk, so put on those dancing shoes!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button