Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » BRUCEBAND boeken

BRUCEBAND boeken

BRUCEBAND boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor BRUCEBAND of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Bruceband bestaat al ruim 10 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland.De band heeft een avondvullende show met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.

Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.

Wil je the Bruceband live aan het werk zien, check dan de agenda voor een optreden bij jou in de buurt. Je kunt ons volgen op Facebook en Twitter en wanneer je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwtjes dan kun je je inschrijven voor the Bruceband nieuwsbrief.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button