Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Broederliefde boeken

Broederliefde boeken

Broederliefde boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Broederliefde of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Broederliefde scoorde met hun album ‘Hard Work Pays Off 2’ maar liefst veertien weken de hoogste plaats in de Album Top-100. Ook de opvolgers ‘We Moeten Door’ en ‘We Moeten Door 2’ bereikten ze de hoogste regionen.

Broederliefde boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Broederliefde zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Broederliefde

De mannen van Broederliefde komen uit Rotterdam en zijn een van de rap-sensaties van het moment. De groep ontstond uit een stel voetbalvrienden die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. De achterban is gigantisch, maar het maakt Jerr, Emms, Sjaf en Mella niet gek. Ze stonden in DWDD, speelden op Pinkpop, Lowlands en Solar en blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits.

Voetbal en vriendschap

Voetbal vormt voor bijna alle leden uit de groep de rode draad in hun vriendschap en is tot de dag van vandaag een belangrijk onderdeel van hun leven. Voor Mella, Emms en Jerr scheelde het niet veel of ze hadden kunnen doorbreken als prof. Mella en Jerr speelde in de jeugd van FC Utrecht en Emms voor FC Dordrecht. Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld en naast het voetballen begon het rappen ook serieuze vormen aan te nemen.

Online hits

Met het releasen van songs via hun social media begon Broederliefde aan een enorme sprint om niet alleen in Rotterdam bekender te worden. Met hun online hits als ‘Domme Jongens’, ‘Maluku’, ‘Whattago’, ‘Spangen Shake’ en hun 101Barz sessies (waarmee ze diverse prijzen wonnen) waren ze in minder dan 1,5 jaar door het hele land bekend.

Muzikale diversiteit

Broederliefde wil geen vaste stempel omtrent de sound van hun muziek. Hun sound is zeer divers. Broederliefde maakt muziek vanuit hun hart en dat omvat clubhits, gevoelige onderwerpen en straat songs. Ze maken muziek over de dingen die hun dagelijks bezighouden. Altijd terug te horen is de liefde voor een gezellig feestje, de liefde voor de shisha en plezier maken met je broeders. Dit alles in de mix met het geluid van de landen waar hun roots liggen: Kaapverdië, Curaçao en de Dominicaanse Republiek.

Grote fanbase

In een enorm tempo bouwden Broederliefde aan hun fanbase in Nederland en België. Ze wonnen in 2013 hun eerste officiële prijs, De State Award voor beste mixtape. De gelijknamige mixtape ‘Broederliefde’ brachten ze eind 2012 in eigen beheer en in een uitverkochte Waterfront uit.

In 2014 volgde hun eerste single ‘Labanta’, die een enorme hit werd. Daarna bracht Broederliefde de EP ‘Gevoelig Feestje’ uit, waarmee ze op nummer 3 binnenkwamen in de Album Top-100. Een ongekend succes voor de groep, waarmee ze aantoonden hoe populair ze door het hele land zijn. Broederliefde is niet meer weg te denken als een van de belangrijkste acts in Nederland.

Prestigieuze prijzen

In 2015 werd Broederliefde genomineerd voor de prestigieuze Edison Award. Dat jaar wonnen ze tevens diverse FunX Awards. Ook ontving de groep en platina award voor hun single ‘Alaka’. Ze werkten mee aan hitsingles als ‘Meisjes Blijven Meisjes’ en ‘Nu Sta Je Hier’.

Op de eerste dag dat ‘Hard Work Pays Off 2’ te beluisteren was, werden de tracks alleen al op Spotify bijna 700.000 keer beluisterd. ‘HWPO2’ is een vervolg op de voorgaande EP, maar bovenal een enorme stap voorwaarts; productioneel, qua muzikale diversiteit, als groep en individueel.

Broederliefde boeken
Broederliefde boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button