Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Broadway boeken

Broadway boeken

Broadway boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Broadway of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De groep speelt als geen ander in op de steeds veranderende muzikale ontwikkelingen. Dat betekent dat geen enkel optreden van de groep hetzelfde is. De groep past iedere keer weer haar repertoire aan op het aanwezige publiek. Van de beste “goud van oud” nummers tot de nieuwste Mega Top 100 hits.

Het allerbelangrijkste blijft echter

dat het publiek geniet. Inspelen op de wensen van het publiek en aanvoelen wat een avond vraagt is een know how die dit top orkest door zijn jarenlange ervaring hanteert. Of het nu een pleinfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft, dancing of kermis betreft, Broadway staat garant voor een avond feest goede muziek en dus kwaliteit. Dit kan Broadway omdat Broadway nog één van de weinige bands is die op hoog niveau ook werkelijk alles zelf live speelt en geen technische hulpmiddelen gebruikt. Dit maakt Broadway uiterst flexibel en garandeert top entertainment. Dat is DE “Broadway”” formule die altijd en overal werkt en er voor zorgt dat Broadway al 15 jaar lang tot de absolute toporkesten van Nederland behoort.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button