Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Britt Dekker boeken

Britt Dekker boeken

Britt Dekker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Britt Dekker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Britt Dekker boeken voor een evenement

Britt Dekker is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Britt Dekker

Britt Dekker werd bekend als de winnares van het TV-programma ‘Echte Meisjes uit de Jungle’, dat wekelijks door meer dan 1 miljoen mensen werd bekeken. Inmiddels heeft ze ook een single opgenomen. Het nummer ‘F*cking vet!!!’ is een Nederlandstalige parodie op de megahit ‘Loca People (What the f*ck)’ van Sak Noel en bestaat volledig uit bekende uitspraken van Britt uit het RTL-programma.

In 2009 was Britt Dekker voor het eerst op TV te zien bij het datingprogramma ‘Take Me Out’. Na ‘Echte Meisjes uit de Jungle’ kreeg ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma op RTLXL. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen.

In 2012 volgde een nieuwe ‘Echte Meisjes’-serie, deze keer met de titel ‘Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf’. Samen met Ymke maakte Britt daarna voor RTL5 een reisprogramma. Eind 2014 was ze ook te zien als verslaggever bij ‘Het Beste Idee van Nederland’. In dat programma gaat ze met Jochem van Gelder op zoek naar de beste uitvinding van Nederland.

Liefde voor paarden

Dat Britt Dekker een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk. Ze is zelf een verdienstelijk dressuurruiter en plaatste zich in 2018 voor de Nederlandse Kampioenschappen. Inmiddels heeft Britt ook haar eigen YouTube kanaal, PaardenpraatTV. In haar video’s geeft ze handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt ze alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. Daarnaast is ze sinds 2017 ook te zien op het YouTube kanaal DierenpraatTV, een kanaal voor de echte dierenliefhebber.

Sinds 2018 presenteert Britt Dekker het programma ‘Zappsport’ voor AVRO/TROS. In 2019 kreeg ze voor haar samenwerking met Talpa haar droompaard George. Voor Talpa maakte ze diverse programma’s, onder andere een programma waarin haar ambitie als ruiter centraal staat.

Britt Dekker boeken
Britt Dekker boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button