Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Britt Dekker boeken

Britt Dekker boeken

Britt Dekker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Britt Dekker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Britt Dekker werd bekend als de winnares van het tv-programma ‘Echte Meisjes Uit De Jungle’. Inmiddels heeft ze ook een single opgenomen. Het nummer ‘F*cking vet!!!’ is een Nederlandstalige parodie op de megahit ‘Loca People (What the f*ck)’ van Sak Noel en bestaat volledig uit bekende uitspraken van de blondine uit het RTL-programma, dat wekelijks door meer dan 1 miljoen mensen werd bekeken.

Britt Dekker boeken voor een evenement

Britt Dekker is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Britt Dekker

In 2009 was Britt Dekker voor het eerst op TV te zien bij het datingprogramma ‘Take Me Out’ in 2009. Na ‘Echte Meisjes Uit De Jungle’ krijgt ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma op RTLXL. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen.

In 2012 is Britt Dekker te zien in een nieuwe ‘Echte Meisjes’-serie, getiteld: ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. Samen met Ymke maakt Britt voor RTL5 een reisprogramma. In het najaar van 2014 is Britt te zien als verslaggever bij het ‘Het Beste Idee van Nederland’. Samen met Jochem van Gelder gaat ze op zoek naar de beste uitvinding van Nederland.

Liefde voor paarden

Dat Britt Dekker een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk. Ze is zelf een verdienstelijk dressuurruiter en plaatste zich in 2018 voor de Nederlandse Kampioenschappen. Inmiddels heeft ze ook haar eigen YouTube kanaal, ‘PaardenpraatTV’. In haar video’s geeft Britt handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt ze alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Britt Dekker is sinds 2017 ook te zien op het YouTube kanaal ‘DierenpraatTV’, een YouTube kanaal voor de echte dierenliefhebber.

Sinds 2018 presenteert Britt het programa ‘Zappsport’ voor AVROTROS. In 2019 kreeg Britt voor haar samenwerking met Talpa haar droompaard George. Voor Talpa gaat ze diverse programma’s maken, onder andere een programma waarin haar ambitie als ruiter centraal staat.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button