Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Bridget Maasland boeken

Boekingsinformatie voor Bridget Maasland? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Bridget Maasland

Met een TV-producer als vader en een visagiste als moeder, ligt Bridget’s carrière op 9 november 1974 eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget Maasland van jongs af aan over droomt. Dankzij Bridget’s moeders werk als visagiste en model, komt Bridget Maasland in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert Bridget Maasland op jonge leeftijd al een aantal succesvolle modelopdrachten op.

Na een vlot doorlopen schoolloopbaan

(‘slechts één keer blijven zitten’) blijkt Bridget Maasland toch niet over voldoende ‘drive’ te beschikken om voor de volle honderd procent te gaan voor een opleiding als cameravrouw. Daar komt bij dat pa en ma Maasland inmiddels een eigen lingeriezaak zijn begonnen. Bridget Maasland besluit dan ook om bij haar ouders in de zaak te gaan werken. Dit is bovendien makkelijk(er) te combineren met het modellenwerk, dat op dat moment steeds grotere vormen begint aan te nemen.

Maar een paar maanden later

na een hectische modellentijd in Barcelona, komt het besef dat ook dit werk niet zaligmakend is. Terug in Den Haag gaat Bridget Maasland zich meer met de winkel van haar ouders bemoeien en al gauw wordt ze verantwoordelijk voor de inkoop. Tegelijkertijd doet ze verschillende dingen voor televisie, waaronder een baantje als danseres/assistente in Hans Kraaij’s spelshow Man O Man. In plaats van een lang gekoesterde carrière achter de camera komt Bridget Maasland uiteindelijk voor de camera terecht. Ze wordt aangenomen als VJ voor de jonge muziekzender The Music Factory.

Na ruim vier jaar TMF

besluit Bridget van koers te veranderen en maakt ze de overstap naar BNN. Voor het programma ?BNN at Work? vertrekt ze voor een aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001), verschillende landen in Europa (2002), de Cariben en Azië, waar ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteert ze “De Nationale IQ-Test”, “Lijst 0”, “De Hoofdprijs”, en “Neuken Doe Je Zo”.

In maart 2004

richt Bridget haar eigen productiebedrijf “Haagse Bluf TV Producties BV” op en ontvangt ze diverse gasten in het door haar bedachte programma “The Bridget Triangle”. In de zomer van 2004 presenteert ze samen met Katja Schuurman het programma “BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag” en in september van dat jaar gaat Bridget aan het werk in Japan voor “BNN at Work”.

In 2005

presenteerde ze opnieuw “De IQ-Test” en “De Hoofdprijs”, en was er een tweede reeks van de serie “The Bridget Triangle” te zien. In augustus maakte Bridget de overstap naar Talpa. Evengoed was Bridget ook nog te zien bij BNN in het programma Try Before You Die en van 14 november tot 19 december in “Katja vs. Bridget”.

Bij Talpa

presenteerde Bridget in 2005 samen met Ruud de Wild het vijfde seizoen van het alom bekende Big Brother. Ook presenteert ze het programma Je Leven in de Steigers, waarin zij met haar bouwvrouwen het huis van gedupeerde gezinnen in zeer korte tijd volledig verbouwt.

Ook heeft bridget NSE gepresenteerd

zij was daar hoofdpresentatrice samen met Beau van Erven Dorens. Jort Kelder was vervangend hoofdpresentator. In het nieuwe televisieseizoen gaat Bridget weer diverse programma’s presenteren. Op 20 augustus begint het 6e seizoen van Big Brother, Bridget presenteert dit programma elke maandag tot aan de finale op 27 november. Vanaf 28 augustus tot 17 oktober presenteert zij elke dinsdagavond het programma WOEF.. (Hoe word ik een beroemde hond). Van 7 september tot 26 oktober laat Bridget iedere zondagavond zien hoe je een Gooise vrouw wordt. En vanaf begin oktober is Bridget elke maandag tot en met donderdag samen met Cees Geel te zien in het programma Land van Maas en Geel.

Bridget Maasland

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bridget Maasland of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.