Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bridget Maasland boeken

Bridget Maasland boeken

Bridget Maasland boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bridget Maasland of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met een TV-producer als vader en een visagiste als moeder ligt de carrière van Bridget Maasland eigenlijk al vast. Van jongs af aan droomt Bridget van een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse. Dankzij haar moeders werk als visagiste en model komt ze in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert Bridget Maasland op jonge leeftijd al een aantal succesvolle modelopdrachten op.

Bridget Maasland boeken voor een evenement

Bridget Maasland is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Bridget Maasland

Na een vlot doorlopen schoolloopbaan blijkt Bridget Maasland toch niet over voldoende ‘drive’ te beschikken om voor de volle honderd procent te gaan voor een opleiding als cameravrouw. Daar komt bij dat haar ouders inmiddels een eigen lingeriezaak zijn begonnen. Bridget besluit om ook in de zaak te gaan werken. Dit is makkelijker te combineren met het modellenwerk, dat op dat moment steeds grotere vormen begint aan te nemen.

The Music Factory

Maar een paar maanden later na een hectische modellentijd in Barcelona, komt het besef dat ook dit werk niet zaligmakend is. Terug in Den Haag gaat Bridget Maasland zich meer met de winkel van haar ouders bemoeien en al gauw wordt ze verantwoordelijk voor de inkoop. Tegelijkertijd doet ze verschillende dingen voor televisie, waaronder een baantje als danseres en assistente in Hans Kraay’s spelshow Man O Man. In plaats van een lang gekoesterde carrière achter de camera komt Bridget Maasland uiteindelijk voor de camera terecht. Ze wordt aangenomen als VJ voor de muziekzender The Music Factory.

BNN at Work

Na ruim vier jaar TMF besluit Bridget van koers te veranderen en maakt ze de overstap naar BNN. Voor het programma BNN at Work vertrekt ze voor een aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001), verschillende landen in Europa (2002), de Cariben en Azië, waar ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteert ze De Nationale IQ-Test, Lijst 0, De Hoofdprijs, en Neuken Doe Je Zo.

In 2004 presenteert ze samen met Katja Schuurman het programma BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag en in september van dat jaar gaat Bridget aan het werk in Japan voor BNN at Work. Het jaar daarop presenteert ze opnieuw De IQ-Test en De Hoofdprijs, en was er een tweede reeks van de serie The Bridget Triangle te zien. Daarna maakt ze de overstap naar Talpa. Ook was Bridget ook nog te zien bij BNN in het programma Try Before You Die en in Katja vs. Bridget.

Big Brother

Bij Talpa presenteerde Bridget samen met Ruud de Wild een aantal seizoenen van het alom bekende Big Brother. Ook presenteert ze het programma Je Leven in de Steigers, waarin ze met haar bouwvrouwen het huis van gedupeerde gezinnen in zeer korte tijd volledig verbouwt.

In het nieuwe televisieseizoen gaat Bridget weer diverse programma’s presenteren. Zo doet ze het programma WOEF (Hoe word ik een beroemde hond) en laat ze zien hoe je een Gooise vrouw wordt. Samen met Cees Geel is Bridget te zien in het programma Land van Maas en Geel.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button