Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bridget Maasland boeken

Bridget Maasland boeken

Bridget Maasland boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bridget Maasland of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met een TV-producer als vader en een visagiste als moeder, ligt de carrière van Bridget Maasland eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget Maasland van jongs af aan over droomt. Dankzij Bridget’s moeders werk als visagiste en model, komt Bridget Maasland in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert Bridget Maasland op jonge leeftijd al een aantal succesvolle modelopdrachten op.

Na een vlot doorlopen schoolloopbaan blijkt Bridget Maasland toch niet over voldoende ‘drive’ te beschikken om voor de volle honderd procent te gaan voor een opleiding als cameravrouw. Daar komt bij dat pa en ma Maasland inmiddels een eigen lingeriezaak zijn begonnen. Bridget Maasland besluit dan ook om bij haar ouders in de zaak te gaan werken. Dit is bovendien makkelijk(er) te combineren met het modellenwerk, dat op dat moment steeds grotere vormen begint aan te nemen.

Maar een paar maanden later na een hectische modellentijd in Barcelona, komt het besef dat ook dit werk niet zaligmakend is. Terug in Den Haag gaat Bridget Maasland zich meer met de winkel van haar ouders bemoeien en al gauw wordt ze verantwoordelijk voor de inkoop. Tegelijkertijd doet ze verschillende dingen voor televisie, waaronder een baantje als danseres/assistente in Hans Kraaij’s spelshow Man O Man. In plaats van een lang gekoesterde carrière achter de camera komt Bridget Maasland uiteindelijk voor de camera terecht. Ze wordt aangenomen als VJ voor de jonge muziekzender The Music Factory.

Na ruim vier jaar TMF besluit Bridget van koers te veranderen en maakt ze de overstap naar BNN. Voor het programma ?BNN at Work? vertrekt ze voor een aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001), verschillende landen in Europa (2002), de Cariben en Azië, waar ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteert ze “De Nationale IQ-Test”, “Lijst 0”, “De Hoofdprijs”, en “Neuken Doe Je Zo”.

In maart 2004 richt Bridget haar eigen productiebedrijf “Haagse Bluf TV Producties BV” op en ontvangt ze diverse gasten in het door haar bedachte programma “The Bridget Triangle”. In de zomer van 2004 presenteert ze samen met Katja Schuurman het programma “BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag” en in september van dat jaar gaat Bridget aan het werk in Japan voor “BNN at Work”.

In 2005 presenteerde ze opnieuw “De IQ-Test” en “De Hoofdprijs”, en was er een tweede reeks van de serie “The Bridget Triangle” te zien. In augustus maakte Bridget de overstap naar Talpa. Evengoed was Bridget ook nog te zien bij BNN in het programma Try Before You Die en van 14 november tot 19 december in “Katja vs. Bridget”.

Bij Talpa presenteerde Bridget in 2005 samen met Ruud de Wild het vijfde seizoen van het alom bekende Big Brother. Ook presenteert ze het programma Je Leven in de Steigers, waarin zij met haar bouwvrouwen het huis van gedupeerde gezinnen in zeer korte tijd volledig verbouwt.

Ook heeft bridget NSE gepresenteerd. Zij was daar hoofdpresentatrice samen met Beau van Erven Dorens. Jort Kelder was vervangend hoofdpresentator. In het nieuwe televisieseizoen gaat Bridget weer diverse programma’s presenteren. Op 20 augustus begint het 6e seizoen van Big Brother, Bridget presenteert dit programma elke maandag tot aan de finale op 27 november. Vanaf 28 augustus tot 17 oktober presenteert zij elke dinsdagavond het programma WOEF.. (Hoe word ik een beroemde hond). Van 7 september tot 26 oktober laat Bridget iedere zondagavond zien hoe je een Gooise vrouw wordt. En vanaf begin oktober is Bridget elke maandag tot en met donderdag samen met Cees Geel te zien in het programma Land van Maas en Geel.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button