Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Brian Farley boeken

Brian Farley boeken

Brian Farley boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Brian Farley of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Brian Farley werd als honkballer beroemd dankzij zijn rechtshandige worp met een snelheid van bijna 150 kilometer per uur. Door een schouderblessure liep Brian een plaats mis in de Major League en belandde hij, na actief te zijn geweest in de Australische competitie, als speler in Nederland.

In 1988 kwam Brian Farley uit voor RCH in Heemstede. Hier was hij tot 1992 actief als speler en coach. Brian zette zijn carrière voort bij de Twins in Oosterhout tot 1996. De opvolgende jaren was hij vooral actief als assistent coach van het Nederlands honkbalteam.

Brian Farley was in de loop der jaren ook actief als pitching- en als benchingcoach van het Nederlandse honkbalteam. In 2010 werd Brian benoemd tot bondscoach van het Nederlandse honkbalteam. Deze functie legde hij in 2013 weer neer om meer tijd mer zijn familie door te brengen. Daarna gaf Brian Farley les aan de sportopleiding CIOS.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button