Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Brett Bogart boeken

Brett Bogart boeken

Brett Bogart boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Brett Bogart of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Brett Bogart boeken voor een evenement

Brett Bogart is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Brett Bogart

Brett Bogart is zanger en acteur. Zijn carrière begon al op zijn 9e met een rol in de bekende Nederlandse musical ‘Ciske de Rat’. Nadat hij twee jaar in die musical heeft gespeeld, deed hij auditie voor de allereerste editie van ‘The Voice Kids’. Hij schopte het tot de halve finale, waarin hij verloor van de uiteindelijke winnaar van dat seizoen.

Op 13-jarige leeftijd tekende Brett een contract bij Sony Music Netherlands en bracht de singles ‘Het leven is een melodie’ en ‘Drumbeat’ uit. Het nummer ‘Het leven is een melodie’ werd uiteindelijk de soundtrack van de succesvolle Nederlandse kinderfilm ‘De groeten aan Mike’.

Maar Brett, gevoed door een zeer persoonlijke en artistieke visie, wilde iets anders dan zijn collega’s en besloot om zijn eigen weg te gaan volgen. In 2014 begon Brett in samenwerking met producent en songwriter Xerxes Bakker aan zijn debuutalbum ‘Brett Bogart’. Zijn eerste single van dit album is het nummer ‘Rooftop’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button