Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Brandweer jeugdshow boeken

Brandweer jeugdshow boeken

Brandweer jeugdshow boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Brandweer jeugdshow of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wellicht een idee om Uw klanten eens te VERZEKEREN van een jeugdprogramma met inhoud. BRANDWEERJEUGDSHOW GROOT SUCCES! Wordt mede mogelijk gemaakt door: Specialisten in brandbeveiliging. EEN VEILIG GEVOEL!

Door het aantal valse brand meldingen naar het alarm nummer 1-1-2 zien de brandweermannen STEEKVLAM & BLUSSER het best zitten om dat aantal te laten dalen. Hun slogan luid dan ook: LACHEND LEREN EN OMGAAN MET VUUR EN VUURWERK! De brandweer jeugdshow met de knotsgekke brandweermannen Steekvlam & Blusser is dit seizoen spectaculairder dan ooit tevoren. Voor de komende zomer en winterseizoen is er nog meer uit de kast gehaald aan grappige en educatieve dingen. Zo is er het zwevende vangzeil, een kwis met echte prijzen, spectaculair vuurwerk, en nog veel meer. De in Bovenkarspel wonende acteur en musicus Ger Atsma tekende voor het scenario en de regie en is de lange slungerige brandweerman Steekvlam, en de in Haarlem wonende zanger/acteur Erwin Fillee, is de altijd beter wetende brandweer commandant Blusser. Ruim 1 uur non-stop ouderwets kinder variété met een educatief tintje. Vele campings, verenigingen, scholen, personeelsverenigingen hebben ze al met veel plezier binnengehaald en teruggevraagd. Niet alleen top voor de kids maar ook voor de ouders.

Show Specificaties

Speelruimte en Technische Voorzieningen

De minimale speelruimte,vraagt een oppervlak van zes meter breed,en vier meter diep. Indien buiten het theater gespeeld wordt,is een ander speel oppervlak mogelijk, dit graag in overleg. Voor voorstellingen die buiten het theater gespeeld worden(bijvoorbeeld op scholen of in wijkgebouwen)beschikken STEEKVLAM & BLUSSER over een eigen geluidsinstallatie +technicus. Hiervoor is elektra noodzakelijk,voor aansluiting van de geluidsinstallatie is een stroomgroep nodig van 220 volt.

Opbouwen en Afbreken

Het opbouwen en het aansluiten van de elektrische apparatuur,duurt circa één uur. Afbreken duurt ongeveer een halfuur. De artiesten dragen zorg voor op /en afbouw,U hoeft dus nergens voor te zorgen.

Aanvullend

U draagt zorg voor een ruimte waar de artiesten zich kunnen schminken en omkleden. Deze ruimte dient voorzien te zijn van stromend water.Ook is het prettig als U voor een consumptie zorgt. (koffie/frisdrank)

Show gegevens (Kort)

Tijdsduur programma: 60 minuten non stop. Inclusief geluid en geluidstechnicus. Een openlucht optreden? Dan gaarne in overleg. Benodigde stroom aansluiting: 16amp 220Volt. (vrije stroomgroep) Het gezelschap bestaat uit: 3 personen, twee acteurs en technicus. Presentatie: Steekvlam & Blusser

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button