Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bram Verhofstad boeken

Bram Verhofstad boeken

Bram Verhofstad boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bram Verhofstad of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Alles is het leven van Bram Verhofstad draait om passie en progressie. Bram werd in 2017 4e van de wereld op de vloer tijdens de WK in Montreal en heeft als doel om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs 2024.

Bram Verhofstad boeken voor een evenement

Bram Verhofstad is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Bram Verhofstad inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Bram Verhofstad

Zilveren medaillewinnaar turnen

Tegenwoordig is Bram Verhofstad naast TeamNL turner ook actief op Youtube, waar hij zijn eigen leven en turntrainingen deelt. Bram zijn passies zijn turnen, koffie, het maken van video’s en muziek en presenteren. Bram is een echte entertainer.

Bram weet als geen ander te vertellen hoe het is om te presteren onder druk en op het juiste moment. Maandenlang traint Bram twee keer per dag om tijdens één toernooi of wedstrijd te kunnen pieken. Bram is een waaghals. Van turnen krijgt hij een kick, hij spreekt niet van turnen en oefeningen, maar over truckjes en stunten.

Bram als spreker

Vol enthousiasme vertelt Bram over het belang van passie in je werk of sport, het belang van samenwerking voor je eigen progressie en het werken naar een doel met zijn eigen ervaringen, verhalen en tips. Ondanks dat je zelf je turnoefening moet doen, vertelt Bram hoe belangrijk de samenwerking binnen je team is en hoe je hier maximaal als individu van kan profiteren.

Discipline, passie en progressie zijn de 3 kenmerken die Bram uniek maken.

Bram Verhofstad boeken
Bram Verhofstad boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button