Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bracha van Doesburgh boeken

Bracha van Doesburgh boeken

Bracha van Doesburgh boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bracha van Doesburgh of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bracha van Doesburgh kreeg nationale bekendheid door haar rol als Katja in de komische-aktie film Vet hard. Daarna was ze als Agnes te zien in het al even succesvolle ‘Het Schnitzelparadijs’. Naast rollen in films speelt ze regelmatig in toneelstukken, onder andere bij het Nationale Toneel.

Bracha van Doesburgh boeken voor een evenement

Bracha van Doesburgh is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Bracha van Doesburgh

Bracha van Doesburgh studeerde aan de toneelschool in Amsterdam. Nog tijdens haar opleiding werd ze gevraagd voor de vrouwelijke hoofdrol in de speelfilm Vet Hard. Daarna volgden rollen in onder andere Het schnitzelparadijs van Martin Koolhoven en Moordwijven van Dick Maas. Ook presenteerde ze videoclips voor de MTV-awards in New York. Daarnaast presenteert ze af en toe voor het jeugdprogramma Het Klokhuis.

Toneelstukken en televisie series

In 2006 was Bracha van Doesburgh te zien bij Het Nationale Toneel in het toneelstuk Het Belang van Ernst. Vanaf seizoen 2008 speelde ze samen met Katja Schuurman en Eva van der Gucht in de Net5-serie S1NGLE. In 2010 speelt ze de hoofdrol in de Saskia Noort-verfilming De Eetclub.

Sinds 2014 speelt Bracha van Doesburgh een van de hoofdrollen samen met haar man Daan Schuurmans in de televisieserie Nieuwe buren. In 2015 speelde ze de vrouwelijke hoofdrolspeler Noa Hollander in Bagels & Bubbels.

Bracha van Doesburgh ontwerpt ook kleding. In 2011 lanceerde ze haar eerste collectie bij de winkelketen Maison de Bonneterie.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button