Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Brace boeken

Brace boeken

Brace boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Brace of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Brace heeft een gouden stem, is een ras-performer en weet een groot publiek te bereiken. Daarmee geldt hij als één van de belangrijkste exponenten van de nieuwe generatie Urban-artiesten in Nederland.

Brace boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Brace zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Brace

Nadat rappers Lange Frans en Baas B hem vragen mee te werken aan de single ‘Moppie’ is de landelijke doorbraak van Brace een feit. Het nummer wordt een grote hit. Ook Ali B onderkent het talent van Brace en neemt met hem ‘Ik ben je zat’ op. Deze single is opnieuw een groot succes, waardoor er tegelijkertijd twee nummers in de top 5 van de Nederlandse hitparade stonden waarop Brace als gastzanger prominent aanwezig is.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button